Adalet Bakanı Tunç: “Türkiye’nin güneyinde bir terör devleti kurmak isteyenler maşaları hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklar”

Adalet bakanı yılmaz tunç, ırak’ın kuzey’inde 6 askerimizin şehit düşmesine ilişkin yaptığı açıklamada, “türkiye’nin güneyinde bir terör devleti kurmak isteyen terör örgütleri ve onların maşaları hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklar. ülkemizin huzurunu bozmak isteyen, ülkemizin devletimizin güvenliğini tehdit eden, milletimizin huzurunu, birlik ve beraberliğini bozmak isteyene şer şebekeleri ve terör örgütleriyle devletimiz, güvenlik güçlerimiz kararlılıkla mücadelesini sürdürmeye devam edecek” dedi.

Siyaset - 6 ay önce

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Irak’ın Kuzey’inde 6 askerimizin şehit düşmesine ilişkin yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin güneyinde bir terör devleti kurmak isteyen terör örgütleri ve onların maşaları hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklar. Ülkemizin huzurunu bozmak isteyen, ülkemizin devletimizin güvenliğini tehdit eden, milletimizin huzurunu, birlik ve beraberliğini bozmak isteyene şer şebekeleri ve terör örgütleriyle devletimiz, güvenlik güçlerimiz kararlılıkla mücadelesini sürdürmeye devam edecek” dedi.

Antalya’da düzenlenen bir programa katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuşmasının başında Irak’ın kuzeyinde 6 askerimizin şehit olmasına ilişkin bir açıklama yaptı. Şehitlerin isimlerini tek tek okuyan Bakan Tunç, “Dün aldığımız haberler yüreklerimiz yine dağlandı. Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırıda şehit olan askerlerimiz var. Kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. 6 askerimiz de yaralı, tedavileri devam ediyor. Onlara da acil şifalar diliyorum, inşallah sağlıklarına da bir an önce kavuşurlar” dedi. "Devletimiz kararlılıkla mücadelesini sürdürmeye devam edecek"

“Terör örgütleri ile mücadelemizden taviz vermeden büyük bir kararlılık içerisinde, terörü yok edinceye kadar mücadelemiz sürecek” diyen Bakan Tunç, şunları söyledi: “Türkiye’nin güneyinde bir terör devleti kurmak isteyen terör örgütleri ve onların maşaları hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklar. Ülkemizin huzurunu bozmak isteyen, ülkemizin devletimizin güvenliğini tehdit eden, milletimizin huzurunu, birlik ve beraberliğini bozmak isteyene şer şebekeleri ve terör örgütleriyle devletimiz, güvenlik güçlerimiz kararlılıkla mücadelesini sürdürmeye devam edecek”.

Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Terör örgütüne güneyimizde bir devlet kurdurmayacağız’ sözlerinin ardından Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Pençe Kilit Operasyonları ile sınır ötesi operasyonlarla önemli bir mücadelenin başlatıldığının altını çizerek, “Bu mücadele sürerken şehitler de veriyoruz. Ülkemizin, milletimizin ve çocuklarımızın geleceği için canlarını feda eden kahramanlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz, onları tekrar minnetle yad ediyoruz. Bu mücadele onlara kolaylıklar diliyoruz. Bir kez daha şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Gürban meclis’te konuştu; “Asrın felekatinde borsa neden kapatılmadı? Royal Halı mağdurları ne olacak?”

2023-12-21 16:31 - Siyaset

Gaziantep’te korkunç olay. Cadde ortasında kafasına sıkarak intihar etti.

2023-12-18 21:59 - Asayiş

Kalyoncu ailesinin acı günü!..

2023-12-20 18:44 - Gündem

Babasından izinsiz aldı faciaya yol açtı: 2 ölü, 3 yaralı

2023-12-18 18:03 - Gündem

Gaziantep'te yarın birçok bölgede elektrik kesintisi olacak

2023-12-19 17:39 - Elektrik ve Su

Anne terk etti; 4 çocuk ortada kaldı!

2023-12-19 12:09 - Gündem

YSK'nin seçim kararlarına göre 32 ilde oy kullanma saatleri değişti! Karar Resmi Gazete'de

2023-12-20 02:52 - Siyaset

Gaziantep’te 134 kişinin öldüğü Ayşe-Mehmet Polat Sitesi soruşturmasında kusur durumu hakkında rapor düzenlendi

2023-12-18 12:27 - Asayiş

Gaziantep otoyolunda feci kaza! Ölü ve yaralılar var

2023-12-23 11:02 - Asayiş

Gaziantep’in ünlü işadamı amaletiyat oldu

2023-12-20 15:43 - Gündem

İlgili Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Selçuk’ta yangın alanında incelemede bulundu

20:55 - Siyaset

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın anayasal yetkileri dahilinde yaptığı eylemlerde “mutlak dokunulmazlığa” sahip olduğuna hükmetti

20:17 - Siyaset

Başkan Türkel: “Kamu yararı anlayışıyla çalıştığımız için mutluyum”

20:01 - Siyaset

Macron: "Aşırı sağa tek bir oy bile verilmemeli"

19:09 - Siyaset

Büyükkılıç: "Şehrimizde Valiliğimiz ile birlikte gerekli önlemlerin alındığını Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettik"

18:32 - Siyaset

Günün Manşetleri

Gaziantep’te borç intiharı

20:47 - Asayiş

Suriye’de neler oluyor? valilikten önemli açıklama

17:09 - Gündem

Gaziantep'te 01 Temmuz 2024 Bugün 30 Kişi Vefat Etti

16:51 - Defin Listesi

Gaziantep'te bugün hangi eczaneler nöbetçi? (01.07.2024)

16:46 - Sağlık

PEFC sertifikasyonu bilgilendirme semineri GSO-MEM’de gerçekleştirildi

16:17 - Ekonomi