Almanya’da Türkiye’yi temsil edecekler

Denizli ticaret odası (dto) başkanı uğur erdoğan, dünya robot oyunları'na katılarak 1’inci olan öğrencileri tebrik ederek, “şampiyon gençlerimiz sevinçlerini, başarılarını bizimle paylaşmaya gelmişler; nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Başarılı ve yetenekli öğrencilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Eğitim - 2 yıl önce

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Dünya Robot Oyunları’na katılarak 1’inci olan öğrencileri tebrik ederek, “Şampiyon gençlerimiz sevinçlerini, başarılarını bizimle paylaşmaya gelmişler; nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Başarılı ve yetenekli öğrencilerimizin her zaman yanındayız” dedi. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye’de gerçekleştirilen Dünya Robot Oyunları (World Robot Olympiad - WRO) 2022’ye katılarak Kurallı Yıldızlar (RoboMission) kategorisinde 1.’lik kazanan öğrenciler Alya Pehlivan, Ömer Dal ve Ali Nevzat Aydemir’i kabul etti. Başkan Erdoğan, Almanya’da düzenlenecek finallerde Türkiye’yi temsil edecek yetenekli öğrencileri, tebrik etti; başarılarının devamını diledi.

Başkan Erdoğan, ziyaretin sonrasında, “Gençlerimiz umudumuz. Başarılı ve yetenekli öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Gençlerimizi kutluyor, Almanya’da da başarılar diliyorum. Sevinçleri ile başarılarını bizimle paylaşmaya gelmişler; nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. DTO’da mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri kesintisiz devam ediyor

Bu arada, Denizli Ticaret Odası (DTO), yılbaşında liste halinde içerik ve tarihlerini ilan ettiği mesleki ve kişisel gelişim eğitimlerini güncel konulara ve gelişmelere dair taleplerle şekillenen yenilerini de ekleyerek kesintisiz sürdürüyor. DTO, hizmet binasında Eğitmen Reşat Bağcıoğlu ile “Dış Ticaret İşlemlerinde Kur Riskinden Korunma - Forward ve Opsiyon” temalı ücretsiz bir eğitim verdi. “Dış Ticarette Dövizli İşlemlerde Kur Riski Nelerdir? Forward: Avantaj ve Dezavantajları, Forward Sözleşmesi Hangi İşlemler İçin Uygulanır? Opsiyon Tarafları ve Kullanım Alanları” gibi başlıkların ayrıntılarıyla ele alındığı eğitimde, Eğitmen Bağcıoğlu katılımcıların merak ettikleri konulardaki sorularını da yanıtsız bırakmadı. DTO’dan beden dili eğitimi

DTO’nun hizmet binasında, Psikolojik Danışman Arzu Ceylan ile "Beden Dili" konulu bir eğitim de gerçekleştirildi. Denizli Ticaret Odası’nın üyelerinin yanı sıra vatandaşın da katılım sağladığı eğitimde, katılımcılar Psikolojik Danışman Ceylan’a sunumunun ardından soru sorma imkanı da yakaladı. Danışman Ceylan, örnekler vererek anlattığı konuyla ilgili merak edilenleri cevapsız bırakmadı. Zaman zaman ilginç diyalogların da ortaya çıktığı eğitim, katılımcıların beğenisini topladı. Başkan Erdoğan: “Denizlimiz için projeler üretiyoruz”

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerinin ve vatandaşın gereksinimleri doğrultusunda etkinlikler gerçekleştirmeye, eğitimler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Erdoğan, “Denizli’miz için hemşehrilerimizin yararına projeler üretmeyi sürdüreceğiz. El birliğiyle çok daha iyi ve güzel bir Denizli inşa edecek, daha gelişmiş bir şehir haline geleceğiz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te Altı Mezarlık üstü mahalle olan yerler neresi?

2022-07-10 22:38 - Gündem

Gaziantep’in unutulmaz külhanbeyleri!..

2022-07-08 09:59 - Kültür

Yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Kilis’in ağız ve diş sağlığı hizmetlerindeki kapasiteyi yüzde 150 arttırdı

2022-07-11 17:42 - Sağlık

Gaziantep’te Covid 19 vaka sayılarında korkutan artış.

2022-07-09 18:09 - Sağlık

Yetimlerin bayramlığı İbrahim Haliliye Şifa Derneği’nden

2022-07-06 23:51 - Yaşam

Gaziantep’in külhanbeyleri kimlerdir!..

2022-07-08 11:32 - Kültür

Gaziantep Ökkeş Eruslu camiyi kim neden yakmak istedi?

2022-07-07 13:58 - Asayiş

AK Parti İl teşkilatından Haskan Holding’e ziyaret

2022-07-06 20:59 - Siyaset

Gaziantep’in unutulmaz külhanbeyleri!..

2022-07-08 09:59 - Kültür

Görev şehidi Dr.Ersin Arslan’ın ailesine vefa ziyareti-

2022-07-09 02:12 - Yaşam

İlgili Haberler

Safranbolulu öğretmenler Hollanda’da eğitim aldı

19:58 - Eğitim

Yüksekova’da 75 öğrenci deneyap sınavına katıldı

17:00 - Eğitim

Ahi Evran Üniversitesi’nden ‘Ahilik Yemini’ ile mezun oldular

16:55 - Eğitim

Yaz Kur’an kursları açılış programı gerçekleştirildi

16:49 - Eğitim

Bilimin kalbinde eğitim fırsatı

16:38 - Eğitim

Günün Manşetleri

Kabinede hangi bakanlar değişti?

01:41 - Siyaset

Sulama aracına çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

01:35 - Asayiş

Gaziantep’te o ilçelerin Kaymakamları değişti

01:33 - Gündem

Gaziantep’te borç intiharı

20:47 - Asayiş

Gaziantep’te çıkan anız yangını ormana yayılmadan kontrol altına alındı

19:26 - Asayiş