?>

ANASİAD üyeleri, Karacabey’de yatırım yapmaya hazırlanıyor

Anadolu sanayici ve iş insanları derneği (anasiad) başkanı hakan birkan, karacabey'in ekonomik gelişim potansiyeline dikkat çekerek üyelerinin ilçede yatırım yapmaya istekli olduğunu belirtti. Başkan birkan, aynı zamanda kentsel dönüşüm projelerine de destek verebileceklerini ve ilçedeki otopark sorununa çözüm sağlayacak projelerle karacabey’e katkıda bulunmayı hedeflediklerini vurguladı.

Ekonomi - 2 ay önce

Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANASİAD) Başkanı Hakan Birkan, Karacabey’in ekonomik gelişim potansiyeline dikkat çekerek üyelerinin ilçede yatırım yapmaya istekli olduğunu belirtti. Başkan Birkan, aynı zamanda kentsel dönüşüm projelerine de destek verebileceklerini ve ilçedeki otopark sorununa çözüm sağlayacak projelerle Karacabey’e katkıda bulunmayı hedeflediklerini vurguladı.

ANASİAD heyeti, Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Dernek Genel Sekreteri Av. Sefa Çınar, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Taner Eke, Yönetim Kurulu üyeleri Serdar Coşkun, Ali Kamil Göral, Edem Kaptan, Kürşat Erbay, Sadiye İnal, Cüneyt Kuruçam, Kurumsal İletişim Danışmanı İbrahim Çoban hazır bulundu

ANASİAD Başkanı Hakan Birkan, Karacabey’in Bursa’nın batısında hızla gelişen bir ekonomiye sahip olduğunu belirterek, ilçenin hem tarım hem de sanayi açısından önemli bir merkez olduğunu ifade etti. Karacabey Boğazı ve Longoz Ormanları’nın Bursa turizmi için özel bir değer taşıdığını vurgulayan Birkan, ilçede bulunan TEKNOSAB’ın (Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi) Karacabey ekonomisine büyük katkılar sağladığını söyledi. ANASİAD’ın Bursa’daki en etkili sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirten Başkan Birkan, "Yeni oluşturduğumuz genç ve dinamik kadromuzla Karacabey’de yatırımlar yapmak için hazırız. Birlikte neler yapabileceğimizi görüşmek üzere buradayız" dedi.Birkan, deprem tehdidi altındaki Bursa’da kentsel dönüşüm projelerinin önem kazandığını ve ANASİAD olarak bu projelere destek vermek istediklerini de belirtti. Ayrıca Karacabey’deki otopark sorununa çözüm sunabilecek küçük alanlarda katlı otopark projeleri geliştirdiklerini ifade eden Birkan,"Karacabey ekonomisine katkıda bulunmaktan onur duyarız" ifadelerini kullandı.

“Çevreye duyarlı her yatırıma açığız”

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı da ilçeye katma değer sağlayacak her yatırıma çevreye duyarlı olması şartıyla açık olduklarını ve bu konuda destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Karacabey Boğazı’nın bakir bir turizm alanı olduğunu ve Longoz Ormanları’nın dünya çapında ünlü olduğunu söyleyen Karabatı, ilçenin tarım ürünlerini değerlendirecek yatırımlara da açık olduklarını ifade etti.Kentsel dönüşüm ve otopark projelerine sıcak baktıklarını belirten Karabatı, her iki alanda da ANASİAD ile iş birliği yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te halı fabrikasında büyük yangın

2024-08-16 06:38 - Gündem

Gaziantep'te yine intihar girişimi! Ölüm kalım savaşı veriyor

2024-08-21 17:02 - Asayiş

Mustafa Teke Yazdı.. Gaziantep FK’da görüntü iyi değil

2024-08-19 00:48 - Spor

Gaziantep’te bir günde iki intihar girişimi

2024-08-17 20:57 - Asayiş

Gaziantep yine kötü sallandı

2024-08-16 13:32 - Gündem

Gaziantep’te cola deposu tepki topladı

2024-08-15 10:59 - Yeme İçme

Adliye kavşağında zincirleme kaza

2024-08-19 21:19 - Asayiş

Türkiye bu düğünü konuşuyor! Altunkaya’nın dillere destan düğünü

2024-08-18 12:26 - Gündem

Gaziantep’te Ağustos ayında böyle yağmur görülmedi.

2024-08-17 18:29 - Gündem

Ak Parti'li Bozgeyik'ten Yavuzeli çıkarması

2024-08-21 16:04 - Spor

İlgili Haberler

Samsun’da otopark fiyat tarifeleri güncellendi

20:17 - Ekonomi

Kırıkkale’de çeltik hasadı başladı

20:03 - Ekonomi

Manisa’da Gıda Günü etkinliği

19:12 - Ekonomi

Vali Coşkun, OSB Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi

18:31 - Ekonomi

BAKA desteğiyle e-ticaret ve mikro ihracat eğitimi gerçekleştirildi

18:34 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Gaziantep, Türkiye’nin En Büyük Bilim Merkezlerinden Birine Kavuştu

22:41 - Siyaset

Türkiye deprem risk haritası güncellendi! Gaziantep hangi riskli bölgede?

20:32 - Gündem

SON DAKİKA | Kilis’e 2 Havan mermisi düştü.

20:09 - Asayiş

Oto yıkamada meydana gelen patlama paniğe sebep oldu

19:32 - Asayiş

Gaziantep'te hangi ilçeler karanlığa bürünecek? (16.10.2024)

18:05 - Elektrik ve Su