?>

Başkan Kartoğlu İnönü Üniversitesi’nde gençlerle buluştu

Başakşehir belediye başkanı yasin kartoğlu, inönü üniversitesi kariyer merkezi tarafından düzenlenen tecrübe paylaşımı ve mezun buluşması etkinliğine konuşmacı olarak katıldı. Gençlerle birlikte hayata geçirdikleri çalışmalar hakkında bilgi veren başkan kartoğlu, gençlere kendilerini geliştirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

Gündem - 2 yıl önce

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İnönü Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen Tecrübe Paylaşımı ve Mezun Buluşması etkinliğine konuşmacı olarak katıldı. Gençlerle birlikte hayata geçirdikleri çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kartoğlu, gençlere kendilerini geliştirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Malatya’ya gitti. Malatya ziyaretinin ilk durağı mezun olduğu İnönü Üniversitesi oldu. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile bir araya gelen Başkan Kartoğlu, öğrencilere yönelik faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından, Kariyer Merkezi’nce İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi Ek Bina Konferans Salonu’nda düzenlenen Tecrübe Paylaşımı ve Mezun Buluşması etkinliğinin konuğu oldu. Başkan Kartoğlu, gençlerin merak ettiği tüm soruları tek tek yanıtladı. “Mezun olduğum okula yeniden geldim”

Mezun olduğu üniversiteye girdiği andan itibaren anılarının yeniden tazelediğini söyleyen Başkan Kartoğlu, “Bugün, okula ilk geldiğim günü hatırladım. Böyle bir ortamda sizlerle birlikte olmak benim için çok kıymetli. Gençlerimize çok değer veriyor, onların istekleri doğrultusunda projelerimizi hayata geçiriyoruz. Gençlerimiz bir ağabey olarak tavsiyelerde bulunuyor, kendilerini geliştirmeleri ve +1’lerinin olması gerektiğini söylüyorum. Size de aynı tavsiyede bulunmak istiyorum. Birçok başlıkta kendinizi geliştirin ve iş hayatınızda ‘Lütfen bizimle çalışır mısınız?’sorusunu alan kişi olun” diye konuştu. “Herkes bir gün Başakşehirli olacak”

Gençlere Başakşehir’i anlatan Başkan Kartoğlu, ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi. En güçlü belediyeler arasında ilk sırada yer aldıklarının altını çizen Başkan Kartoğlu, “İstanbul’un en yeşil ilçeyiz. Şehircilik kalitesi ve modern şehircilik yapısına sahibiz. Sanayide, sağlıkta, sporda her zaman öncü olduk, olmaya da devam ediyoruz. Göreve geldiğim süre içerisinde de İstanbul’da oyunu en çok artıran ilk iki ilçeden biri olduk. Bulunduğum her ortamda ‘Herkes bir gün Başakşehirli olacak’ diyorum. Bu sözümü burada da yenilemek istiyorum” ifadelerini kullandı. “Siz, ülkemizin genç cevherlersiniz”

Gençlere yönelik çok farklı ve geniş projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Kartoğlu, sözlerini tamamladı:

“Espordan salon sporlarına, İstanbul Gençlik Oyunları’ndan çevrimiçi eğitimlere kadar gençlerin her alanda yanındayız. Gençlerle birlikte olmak ve onlarla hareket etmek çok kıymetli. Meraklı olursanız ve araştırırsanız başarı kapıları sonuna kadar açılıyor. Hayal edin ve hayallerinizden asla vazgeçmeyin. Siz, ülkemizin geleceği olan genç cevherlersiniz.”

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantepli İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş terfi etti

2022-05-23 19:15 - Gündem

Melis Birkan ve Aras Aydın evlendi! Ankara havası oynadılar

2022-05-22 11:28 - Magazin

Gaziantep'te 2 grup arasında silahlı çatışma! 2 ölü

2022-05-23 15:39 - Asayiş

Sağlık-Sen Gaziantep’te büyük yarış başladı

2022-05-20 23:37 - Gündem

Gaziantep’te cinayet!…

2022-05-23 22:49 - Asayiş

Gaziantep’e hızlı tren geldi

2022-05-23 00:33 - Gündem

Mustafa Doğan İnal’dan Kılıçdaroğlu’na zehir zemberek sözler

2022-05-25 13:33 - Gündem

O yarışmada Özel Deva Okulları Türkiye birincisi oldu.

2022-05-21 13:31 - Eğitim

Tuğba Şenoğlu'nun nişanına yıldız yağdı! Zehra ve Ebrar'dan sürpriz fotoğraf

2022-05-26 00:35 - Magazin

Türkan Şoray'dan Yılmaz Güney paylaşımı! O kamyon arkasını görünce...

2022-05-23 15:20 - Magazin

İlgili Haberler

Yangından etkilenen vatandaşlara boş büfeden su alıp parasını tezgaha bıraktılar

21:56 - Gündem

Çeşme’nin doğal güzellikleri SKAL ile dünyaya tanıtıldı

21:13 - Gündem

Çeşme’nin doğal güzellikleri SKAL ile dünyaya tanıtıldı

21:01 - Gündem

Solhan’da PKK saldırısında şehit olan 19 vatandaş kabirleri başında anıldı

20:39 - Gündem

İstanbul Barosu’nun yeni başkanı İbrahim Özden Kaboğlu oldu

19:50 - Gündem

Günün Manşetleri

500 Yıllık Şeker Hanı, Gümüş Zanaatinin Yeni Merkezi Oldu

22:12 - Kültür

Gaziantep'te yan baktın kavgası, 2 yaralı

21:12 - Asayiş

Gaziantep’te Feci Kaza: 8 Yaşındaki Bisikletli Çocuk Hayatını Kaybetti

21:01 - Asayiş

Gaziantep’te Asılı Halde Bulunan Genç Son Anda Kurtarıldı

20:51 - Asayiş

Gaziantep’in yeni Baro başkanı belli oldu.

19:43 - Gündem