Başkan Sürekli, Karşıyakalı gençlere iki müjde verdi

Ak parti izmir il başkanlığı koordinesinde yürütülen gönül seferberliği programları kapsamında, karşıyaka ilçesinde ziyaretlerde bulunan ak parti izmir il başkanı kerem ali sürekli, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi, proje alanlarında incelemelerde bulundu ve karşıyakalı gençlere iki önemli müjde verdi.

Siyaset - 2 yıl önce

AK Parti İzmir İl Başkanlığı koordinesinde yürütülen gönül seferberliği programları çerçevesinde, Karşıyaka ilçesinde ziyaretlerde bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi, proje alanlarında incelemelerde bulundu ve Karşıyakalı gençlere iki önemli müjde verdi.

Karşıyaka ilçesinde, gönül seferberliği programları çerçevesinde ilk ziyaretini Latife Hanım Mahallesi Muhtarlığına yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, daha sonra; Örnekköy, Bahariye, Tuna ve Alaybey mahallelerinin muhtarlarına konuk oldu. Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerine ilişkin muhtarlarla istişarelerde bulunan Başkan Sürekli’ye muhtarlar, destek ve hızlı çözümleri için teşekkür etti.

Her programda mutlaka muhtarlarla da bir araya gelmeye çalıştığını kaydeden Başkan Sürekli, “Yerel yönetimlerin en önemli unsurlarından biri olan muhtarlarımız tarafından her zaman ulaşılabilir olduk. AK Parti olarak muhtarlarımızın taleplerine çözüm üretmek için amasız fakatsız çaba harcıyoruz. Muhtarlarımız bu çabalarımızı görüyor ve teşekkürlerini iletiyorlar, bundan mutluluk duyuyoruz; ancak görüyoruz ki belediye başkanları tarafından çeşitli sözler verilmesine rağmen bunlar tutulmuyor. Muhtarlarımız, ısrarla konularını takip etmelerine rağmen maalesef bir sonuç alamıyorlar. Belediyelerin sorumluluk alanlarında üzerlerine düşenleri yapmaları gerekiyor, hiç kimsenin vatandaşlarımızı mağdur etmeye hakkı yok” diye konuştu. Karşıyakalı gençlere iki müjde birden

Program sırasında, Türk Kızılayı Karşıyaka Şubesinin Muharrem ayı etkinliklerinde Karşıyakalılara aşure ikram eden Başkan Sürekli, ardından Karşıyaka Gençlik Merkezi olarak projelendirilen tarihi Karşıyaka Tren İstasyonu ile Karşıyaka Lisesi proje alanında incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi aldı.

AK Partinin yatırım ve projelerle milletin umudu olduğunu kaydeden Başkan Sürekli, “Hangi zorlukla karşılaşırsak karşılaşalım, yatırımdan, projeden vazgeçmedik. Aziz milletimiz için gece gündüz yılmadan çalışmaya devam ediyoruz. Karşıyaka’mıza gençlerimizin sosyal ve kültürel etkinliklerini yapabilecekleri, çok değerli bir merkez kazandıracağız. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarihi garı restore ederek, açık ve kapalı alanlarıyla bin metrekarelik proje alanı içine, kitap ve kahve atölyesi, değerler atölyesi, müzik atölyesi ve sosyal alanlar yaparak gençlerimizin kaliteli vakit geçirebilecekleri bir merkezi Karşıyaka’mızın hizmetine sunacak. Karşıyaka Lisemiz ise 32 dersliğin yanı sıra spor salonu, konferans salonu kütüphane ve eklentileriyle yeniden inşa edilecek. Ruhsat ve ihale süreklerinin tamamlanmasıyla projelerimiz hızla hayata geçirilecek” dedi.

Program çerçevesinde, Karşıyaka’da Bostanlı Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) Başkanı Emre İpek ile dernek üyeleriyle bir araya gelen Başkan Sürekli, örnek projelere imza atan derneğin yönetimine başarılar diledi ve desteklerinin süreceğini belirtti.

Haftanın Öne Çıkanları

Ferhan Nakıboğlu cezaevine böyle götürüldü!..

2022-08-08 16:40 - Gündem

Uğur Ailesi'nin mutlu günü

2022-08-13 12:21 - Gündem

Yargı'nın kadrosundan ayrılan Başak Gümülcinelioğlu'nun yeni dizisi belli oldu

2022-08-11 17:46 - Magazin

Ferhan Nakıboğlu infaz savcılığına teslim oldu?..

2022-08-08 14:33 - Gündem

Bakan Nebati: “Vatandaşlarımızı gıda enflasyonuna karşı korumakta kararlıyız”

2022-08-14 16:42 - Ekonomi

Kaçırılma doğru, kaçıranlar yanlış. Özdağ’ın iddialarına Vali Gül açıklık getirdi-

2022-08-13 16:08 - Asayiş

Keremcem'den dikkat çeken Yasemin Allen açıklaması

2022-08-12 14:21 - Magazin

Gaziantep'e şehit ateşi düştü

2022-08-10 16:32 - Asayiş

Cerablus'ta Türkiye karşıtı eylem: Gaziantep Valisi Gül'den son dakika açıklama

2022-08-12 16:22 - Dünya

Şahinbey’e Elazığlı Kaymakam!..Kimler geldi kimler gitti!..

2022-08-12 10:12 - Gündem

İlgili Haberler

AK Parti Erzincan İl Başkanlığında bayrak değişimi

10:30 - Siyaset

Battalmustafa’da yeni sondaj açıldı, yeterli suya ulaşıldı

10:33 - Siyaset

Başkan Altay 2025 tarımsal destek kayıtlarının başladığını duyurdu

09:54 - Siyaset

Şemdinli ve Derecik Kaymakamları değişti: Yunus Emre Akpınar ve Ömer Faruk Ateş kaymakam olarak atandı

03:31 - Siyaset

Yüksekova Kaymakamı değişti, Mustafa Akın kaymakam olarak atandı

02:42 - Siyaset

Günün Manşetleri

Memişoğlu ve Kurum göreve başladı

09:46 - Gündem

2 Temmuz 2024 Tarihli Resmi Gazete'de alınan kararlar!

09:42 - Gündem

Kabinede hangi bakanlar değişti?

01:41 - Siyaset

Sulama aracına çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

01:35 - Asayiş

Gaziantep’te o ilçelerin Kaymakamları değişti

01:33 - Gündem