Bozdoğan: "Bu hikaye, bu destan devam edecek"

Partisi tarafından yeniden aday gösterilmeyen tarsus belediye başkanı haluk bozdoğan, mart ayındaki yerel seçimlere bağımsız aday olarak katılacağını açıkladı.

Siyaset - 6 ay önce

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, yerel seçim öncesi ’Bağımsız büyük Tarsus hareketi başlıyor’ sloganı ile bağımsızlık vurgusu yaptı. Belediye tesisleri önünde çalışanlar tarafından coşkuyla karşılanan Bozdoğan, “Bugün şu güzelim Tarsus’a hain oyun oynamaya ve özellikle de rantın peşinden gidenlere karşı benimle birlikte yaptığınız yoldaşlığı hiçbir zaman unutmayacağım. Bu hikâye, bu destan devam edecek. Şimdi eskiden daha güçlüyüz, emin olun" dedi.

Sabahın erken saatlerinde belediye tesislerine gelen Başkan Bozdoğan, belediye personelleri tarafından coşkuyla karşılandı. Bozdoğan, Tarsus için çalışmaktan hiçbir koşulda vazgeçmeyeceğini belirtirken, "Destanımız bitmeyecek, bağımsız büyük Tarsus hareketi ile birlikte daha güçlü yarınlara ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bağımsız adaylık kararını, ’Tarsus için daha güçlü yarınlara’ yönelik bir adım olarak değerlendiren Bozdoğan, halkın her zaman siyasetin üzerinde olduğunu ve bu anlamda Tarsus’a daha iyi hizmet etmek adına bağımsızlık kararı aldığını ifade etti. Bozdoğan, "Tarsus’un gelişimi ve refahı için çalışmaya devam edeceğim. Bu hikaye daha yeni başlıyor, bu destan daha yazılacak çok sayfa var" diye konuştu. Başkan Bozdoğan, 2024 seçimlerinin Tarsus için bir dönüm noktası olacağını belirtti. Yerel seçimlerin 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşeceğini hatırlatan Bozdoğan, Tarsus halkının desteğiyle daha büyük başarılar elde etmeyi hedeflediğini dile getirdi. "Siyaset halkın üzerinde olamaz"

Halkın her zaman siyasetin üzerinde olduğunu vurgulayan Bozdoğan, “Herhalde ömrümün son 20 yılında bu kadar duygulanmadım. Allah hepinizden razı olsun. Burada o kadar güzel şeyler yaptınız ki. O kadar güzel çalıştınız ki, hepinizi çok seviyorum. Sizlerin bugün burada beni şu karşılarken aklıma getirdiğim hep bir şey vardı, siyaset halkın üzerinde olamaz. Ne olursa olsun halk siyasetin her zaman üzerindedir" şeklinde konuştu. "Asıl destan 31 Mart 2024’te yazılacak"

Konuşmalarına devam eden Başkan Bozdoğan, “Bugün şu güzelim Tarsus’a hain oyun oynamaya ve özellikle de rantın peşinden gidenlere karşı benimle birlikte yaptığınız yoldaşlığı hiçbir zaman unutmayacağım. Bu hikâye, bu destan devam edecek. Eskiden daha güçlüyüz, emin olun. Bugün hem sağdan hem soldan sabaha kadar binlerce telefon geldi. Binlerce mesaj geldi. Demek ki biz çok güzel işler yapmışız. O yaptığınız işlerle her biriniz gurur duyun. Ama asıl destan 31 Mart 2024’te yazılacak. Ve sizlere söz veriyorum, halka her gittiğim yerde bunların ne olduğunu anlatacağım" dedi. "Yepyeni bir zafer olacak"

Konuşmasının sonunda yepyeni bir zaferin olacağını belirten Bozdoğan, “Çalıştırmadıkları meclisi ve bugünkü gelinen belediyenin performans testlerinde Ankara’da her zaman ilk 10’da olmasını herkese anlatacağım. Sizlerle gurur duyuyorum. Siz benim onurumsunuz. Ama sizlerden rica ediyorum, daha fazla çalışalım, daha fazla kenetlenenim, daha fazla birlikte olalım, yepyeni bir zafer olacak. Hepinize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Burhan Çağdaş’ın acı günü

2024-01-09 00:46 - Defin Listesi

Akşener’den telefon süprizi. İYİ Partili Gürban takdir topluyor.

2024-01-07 21:21 - Siyaset

Silahlı kavgada vurulan genç hayatını kaybetti

2024-01-07 11:40 - Asayiş

Gaziantep'te hastanede bomba alarmı: Acil servis boşaltıldı

2024-01-07 14:40 - Asayiş

Beykent Mahallesi sakinleri alt veya üst geçit istiyor

2024-01-09 14:13 - Gündem

Erkiletspor: 8 - Erciyesgücü FK:0

2024-01-08 16:24 - Spor

Yeniden Refah Partisi Gaziantep’ten ve Oğuzeli’nden kimi aday gösterecek?..

2024-01-08 16:46 - Siyaset

Özbay’ın yerine gelen isim belli oldu

2024-01-04 17:10 - Gündem

Gaziantep’te korkunç infaz! Acımadan kafasına sıktılar

2024-01-11 10:42 - Asayiş

Fatma Şahin’den Yerel Seçim Açıklaması…

2024-01-06 16:29 - Siyaset

İlgili Haberler

Fransa’da sandık çıkış anketlerine göre aşırı sağcı Ulusal Birlik Partisi seçimlerde önde

22:19 - Siyaset

AK Parti’den Genel Başkan Özel’e "Kula Belediye Başkanını ihraç edin" çağrısı

19:33 - Siyaset

CHP Genel Başkanı Özel, Emek Mitingi’nde konuştu

19:02 - Siyaset

Başkan Dönmez’in tutuklanmasının ardından Manisa CHP’den ilk açıklama

18:41 - Siyaset

CHP Gaziantep il Kadın Kolları başkanı o isim oldu.

18:19 - Siyaset

Günün Manşetleri

CHP Gaziantep il Kadın Kolları başkanı o isim oldu.

18:19 - Siyaset

Gaziantep’te 4. Geleneksel Rahvan At Yarışları düzenlendi

15:57 - Spor

Bakan Yerlikaya’dan Tahmazoğlu’na ziyaret etti

13:42 - Gündem

Gaziantep’te TÜGVA Yaz Okulu Lansmanı Erdoğan’ın katılımıyla yapıldı

13:36 - Eğitim

Gaziantep'te kanlı gece: Gece kulübünde ölü ve çok sayıda yaralı var

13:13 - Siyaset