?>

’Canik Destek Marketi’ ile depremzedelerin ihtiyaçları karşılanıyor

Canik belediyesi destek marketi, sezai karakoç canik kültür merkezi’nde bulunuyor. Ilçedeki vatandaşların yardımlarıyla oluşturulan markette gıda, giyim, bebek ürünleri, temizlik ve hijyen malzemeleri başta olmak üzere temel ürünlerin hepsi yer alıyor. Ilçeye gelen depremzedeler canik belediyesi tarafından kurulan marketten belediye personelleri eşliğinde tüm ihtiyaçlarını alabiliyor. Canik belediyesi destek marketi’nde bulunan ürünlerin düzenlenmesi ve paketlenmesi örnek bir dayanışmayla belediye personeli ve gönüllü vatandaşlar tarafından gerçekleştiriliyor.

Gündem - 2 yıl önce

Canik Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen ’Destek Marketi’ ile depremzedelerin tüm ihtiyaçları karşılanıyor.

Canik Belediyesi Destek Marketi, Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde bulunuyor. İlçedeki vatandaşların yardımlarıyla oluşturulan markette gıda, giyim, bebek ürünleri, temizlik ve hijyen malzemeleri başta olmak üzere temel ürünlerin hepsi yer alıyor. İlçeye gelen depremzedeler Canik Belediyesi tarafından kurulan marketten belediye personelleri eşliğinde tüm ihtiyaçlarını alabiliyor. Canik Belediyesi Destek Marketi’nde bulunan ürünlerin düzenlenmesi ve paketlenmesi örnek bir dayanışmayla belediye personeli ve gönüllü vatandaşlar tarafından gerçekleştiriliyor. Depremzedeler için el ele

Canik Belediyesi’nin ilçede kurduğu Destek Marketi’nde bulunan ürünlerin düzenlenmesi ve paketlenmesi belediye personeli ve ilçedeki gönüllü vatandaşlar tarafından gerçekleştiriliyor. Vatandaşlardan gelen yardımların kabul edilmeye devam edildiği Canik Belediyesi Destek Marketi’nde, ürünler tek tek sınıflandırılıyor. Depremzedeler belediye personelleri eşliğinde kurulan çarşıdan tüm ihtiyaçlarını alabiliyor. İlçeye gelen depremzedeler marketten gerekli tüm ihtiyaçlarını alabildiği gibi Canik Belediyesi Kadın-Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından ihtiyaç tespiti yapılan depremzedelere Destek Marketi’nden hazırlanan ürünler ulaştırılıyor. İhtiyaçlarıyla yakından ilgileniyor

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, deprem bölgelerinden ilçeye gelen vatandaşları ziyaret ederek ihtiyaç ve talepleriyle yakından ilgileniyor. İlçedeki depremzedelerin tüm ihtiyaçlarının karşılandığını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemize gelen depremzede kardeşlerimizi karşılıyor, gerekli tüm desteği sağılıyoruz. İhtiyaçları ve talepleriyle yakından ilgileniyoruz. Ekiplerimizle birlikte düzenli olarak ihtiyaç takiplerini gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın bizlere emanet ettiği yardımları kendilerine ulaştırıyoruz. İlçemizde kurduğumuz Destek Marketi’nden depremzede vatandaşlarımız tüm ihtiyaçlarını alabiliyor. Vatandaşlarımızla örnek bir dayanışma içerisinde depremzede kardeşlerimizi ilçemizde misafir ediyoruz. İnşallah bu zorlu günleri birlik ve beraberlik içerisinde atlatacak, yaralarımızı saracağız” dedi.

Canik’e yerleşen depremzedeler Canik Belediyesi Kadın-Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne kayıt yaptırarak Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde kurulan Destek Marketi’nden tüm ihtiyaçlarını alabiliyor. Canik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Destek Marketi için vatandaşlardan gelen yardımların kabul edilmeye devam edildiği, depremzedeler için oluşturulan Destek Marketi hakkında belediyenin 444 55 90 numaralı çağrı merkezinden ve sosyal medya hesapları üzerinden detaylı bilgi alınabileceği ifade edildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Herkes bu çağrıya kulak vermeli.

2023-02-11 23:01 - Gündem

Uzmanından Gazianteplilere çağrı;“Hasarsız ve az hasarlı binalar olarak nitelendirilen binalarınıza dilerseniz geçebilirsiniz”

2023-02-14 19:43 - Gündem

Gaz kullanımı ile ilgili Gazianteplilere kritik açıklama.

2023-02-15 12:07 - Gündem

MMG’den hükümete cesur mali öneriler.

2023-02-13 22:12 - Gündem

Hasarlı konutlara hane başı 10 bin TL ödeme başladı.

2023-02-17 13:28 - Gündem

Gaziantep’te yıkılan Bahar Apartmanı’nın müteahhidi gözaltına alındı

2023-02-11 20:03 - Asayiş

"Türkiye tek yürek" yardım gecesi: Tüm kanallardan ortak yayın

2023-02-12 13:39 - Magazin

Gaziantep Valisi Davut Gül ve GAZDAŞ’tan önemli gaz açıklaması.

2023-02-16 15:33 - Gündem

Türkiye Tek Yürek yardım kampanyasına bağışlar yağdı…

2023-02-17 10:32 - Magazin

Tahmazoğlu’ndan o ülkeye, “Senin yardmına ihtiyacımız yok.”

2023-02-11 20:58 - Gündem

İlgili Haberler

Vali Çalgan: "Muhtarlarımız, devletle milletin bütünleşmesinin temel harcını oluşturmaktadır"

16:18 - Gündem

Muğla’nın ilk Otizm Hareket Merkezi ‘Bi Nefes’ hizmete girdi

16:06 - Gündem

Başkan Eyüp Kahveci: "Muhtarlık bir gönül işidir"

15:56 - Gündem

İstanbul’da gökkuşağı sürprizi: Turistler o anları görüntüledi

15:57 - Gündem

Havza’da "Muhtarlar Günü" kutlaması

15:52 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep FK deplasmandan 1 puan çıkardı

15:36 - Spor

Trendyol Süper Lig: Kayserispor: 2 - Gaziantep FK: 2 (Maç sonucu)

15:32 - Spor

Uyuşturucu ticaretinden aranan şahsı JASAT yakaladı

15:26 - Asayiş

Gaziantepli baklava ustasının sessiz vedası

15:06 - Yaşam

Kahramanmaraş'taki deprem Gaziantep'te de hissedildi

15:01 - Gündem