?>

Enerji ve sondaj desteği mera projesine hayat verdi

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere kula’ya geldiğinde sandal mahallesi’ni ziyaret eden vali enver ünlü, sandal mahalle muhtarı ahmet gökçe ve mahalle esnafıyla bir araya geldi. Sandal mahallesi’nde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan vali ünlü, mera projesini yakında takip ettiğini dile getirerek devlet su işleri’nden(dsi) sondaj, yatırım izleme ve koordinasyon başkanlığı’ndan ise güneş paneli desteğinin sağlanacağını açıkladı.

Ekonomi - 3 ay önce

Manisa Valisi Enver Ünlü Kula’nın Sandal Mahallesi’ndeki mera projesini yakında takip ettiğini dile getirerek Devlet Su İşleri’nden (DSİ) sondaj, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’ndan ise güneş paneli desteğinin sağlanacağını açıkladı.

Manisa Valisi Enver Ünlü, ilçe ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz hafta Kula’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. İlçenin turizm hareketliliğini artırmak için yapılması planlanan projeleri yerinde inceleyen Vali Ünlü, tarihi konaklarda yürütülen restorasyon çalışmaları konusunda da bilgi almıştı. İlçedeki son programında kırsal Sandal Mahallesi’ni ziyaret ederek muhtar Ahmet Gökçe ve mahalle esnafıyla bir araya gelen Vali Ünlü, Sandal Mahallesi’ndeki yürütülen çalışmalarla ilgili vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunmuştu.

Mahalle ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelerek mera projesi hakkında görüş alışverişinde bulunan Vali Enver Ünlü, vatandaşların taleplerini dinledi ve onların projeye olan katkılarını önemsediğini belirtti. Projenin her aşamasını yakından takip ettiklerini dile getiren Vali Enver Ünlü, "Mera projesinin bölgemize önemli katkıları olacağına inanıyoruz. Bu proje ile hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın verimliliğini artırmayı ve bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Devlet Su İşleri tarafından yapılan sondaj çalışmaları, sulama problemlerini çözmek adına büyük önem taşıyor. Ayrıca, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın sağladığı güneş panelleri desteği sayesinde enerji maliyetlerini düşürmeyi amaçlıyoruz. Projemizin her aşamasını yakından takip ediyor ve gerekli destekleri sağlıyoruz," dedi.

Vali Enver Ünlü’nün Sandal Mahallesi’ni ziyareti ile ilgili konuşan Sandal Mahalle muhtarı Ahmet Gökçe, 3 yıldan beri büyük emekler verilen mera projesine Manisa Valiliği’nin de büyük destekler sağladığını söyledi. Proje sayesinde mahalledeki hayvancılık faaliyetlerinin de arttığını dile getiren muhtar Gökçe, sağlanan imkânlarla meraların daha verimli hale geldiğini belirtti. Sondaj, güneş panelş, tohum ve gübre desteği gibi çeşitli katkılarla projenin her geçen gün büyüdüğünün de altını çizen muhtar Gökçe, Manisa Valisi Enver Ünlü başta olmak üzere projede emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür etti.

Sandal Mahallesi sakinleri ise, projenin bölgeye sağladığı katkılardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Vali Ünlü’ye teşekkür etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Türkiye gazetesinden Yılmaz Bilgen’in haberine göre Hamas’a karşı DEAŞ Gazze’de! İsrail'den soykırım için terörist transferi

2024-07-23 13:47 - Dünya

Gaziantep’ten İzmir’e kaçmışlardı: Çift, cinayete kurban gitti

2024-07-21 12:09 - Asayiş

İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep kavrulacak! Meteoroloji'den 11 kente sarı uyarı

2024-07-20 08:12 - Gündem

Büyük vefasızlık Gaziantep'e yakışmadı Karaduman'ı unuttular

2024-07-21 18:26 - Yaşam

Gaziantep'te acı ölüm! Genç öğretmen ölü bulundu

2024-07-24 15:16 - Asayiş

Usta Gazeteci Atilla Karaduman vefat etti

2024-07-20 09:42 - Defin Listesi

Şahinbey Belediyesi aşure geleneğini sürdürüyor

2024-07-18 17:24 - Gündem

Gaziantepspor sahaya indi! Antrenmanlar başladı

2024-07-19 16:04 - Spor

Sudanlı üst düzey heyetten Gazlantep çıkarması

2024-07-22 18:14 - Gündem

GAÜN enerji verimliliği ve sürdürülebilirlikte zirvede

2024-07-23 16:28 - Eğitim

İlgili Haberler

Kuraklık zeytini de vurdu

22:22 - Ekonomi

Hintli turistler Adana lezzetlerine hayran kaldı

17:19 - Ekonomi

Büyükşehir’in desteği Balıkesirli çiftçinin yüzünü güldürüyor

16:46 - Ekonomi

Özbekistan, ekonomisini çeşitlendirme çabalarına devam ediyor

16:28 - Ekonomi

TRUK Hızlandırma Programı ile sürdürülebilirlik odaklı girişimler küresel pazarlara açılıyor

16:02 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Stadyumun yeni tabelası takıldı…

00:15 - Spor

Gaziantep Basketbol Deplasmanda Haremspor’a Yenildi

22:12 - Spor

Gaziantep Hava Durumu (20 Ekim 2024) Pazar

22:08 - Gündem

Ali Şahin: AK Parti Şehitkamil İlçesi 8. Olağan Kongresi Coşkuyla Gerçekleşti

21:48 - Siyaset

Gaziantep’te Hırsızlık Suçundan Aranan Şahıs, Çalıntı Eşyalarla Yakalandı

21:38 - Asayiş