Ertuğrul Doğıan: "Her şey değişir, tek değişmeyen Trabzonspor taraftarıdır"

Trabzonspor kulübü başkanı ertuğrul doğan, futbolda her şeyin değişebileceğini, değişmeyen yegane gücün trabzonspor taraftarı olduğunu söyledi.

Spor - 7 gün önce

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, futbolda her şeyin değişebileceğini, değişmeyen yegane gücün Trabzonspor taraftarı olduğunu söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, kulüp dergisinde yer alan yazısında, bordo-mavili taraftarlardan övgüyle bahsetti. Doğan, futbolda neredeyse hiçbir şeyin sürekli olmadığını belirterek, "Şampiyonlar değişir. Oyuncular, teknik direktörler, başkanlar değişir. Değişmeyen bir tek şey vardır. Sonu istediğimiz gibi bitmese dahi, Türkiye Kupası final biletlerini bir kaç dakikada tüketen, Atatürk Olimpiyat Stadı’na gelerek takımlarına en etkili desteği veren; hiçbir zaman hayal kırıklığı yaşatmayan yegane güç, Trabzonspor taraftarıdır. Bu hiç değişmez. Bu kadar çok şeyin farklılık gösterdiği dünyada, gözümüz kapalı güvenebileceğimiz tek gerçek belki de budur. Bordo-mavi renklere olan sevgimiz ve bu sevgiyi temsil eden, her şart altında dimdik duran, kızsa da, öfkelense de, “bir daha maça gitmeyeceğim” dese de, günün sonunda Trabzonspor sevdası ağır bastığı için sinirini unutup bu arma için yeniden başlamasını bilen siz büyük Trabzonspor taraftarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. "Çıkartacağımız dersler, bize yol gösterici olacaktır"

Gelecek sezonun hazırlıklarına aylar öncesinden başladıklarını vurgulayan Başkan Doğan, "Önümüzdeki sezon için aylar öncesinden başlayan hazırlıklarımız son hızıyla devam ediyor. Aynı şampiyon olduğumuz sezonun öncesindeki gibi Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile birlikte titiz bir mesainin ortasındayız. Sponsor desteğimizi büyütüyoruz ve tesisler, altyapı, eğitim modelleri gibi bir çok alanda söyleyecek onca şeyimiz olmasına rağmen, bugün bu sayfada bunları anlatmak istemiyorum. Türkiye Kupası’nı maalesef kazanamadık. Hepimiz için çok ama çok önemliydi. Neler hissettiğinizin farkındayım ve bilin ki daha fazlasını ben dahil yönetim, teknik ekip ve oyuncularımız da yaşadı. Buradan çıkartacağımız çok önemli dersler var ve bu bize kesinlikle yol gösterici olacaktır" şeklinde konuştu. "Sahada adaleti sağlamak için mücadelemiz devam edecek"

Adalet için mücadeleyi bırakmayacaklarını belirten Başkan Ertuğrul Doğan, "Bu sezon yine gördük ki sahadaki adaletin sağlanması için mücadeleyi bırakmamak gerekiyor. Hangi şart altında olursa olsun hakkımızı sonuna kadar arayacağız ve kimsenin bizi ezmesine de izin vermeyeceğiz. Şunun altını da özellikle çizmek istiyorum. Asla ve asla bahanelerin arkasına saklanmadan, sorumluluk alarak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Bu dergide kaleme alacağım her yazı, işte bu prensiplere sadık kalınarak yine aynı şekilde size ulaşacaktır. Hepinize bu zor sezon boyunca gösterdiğiniz olağanüstü destek için bir kez daha teşekkür ediyorum. Birlikte daha güzel günlere" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

CHP’li Şencan'dan CHP’li Şehitkamil Belediyesine şok suçlama

2024-06-17 16:05 - Siyaset

Gaziantep'te cinnet getiren şahıs dehşet saçtı: 6 ölü, 2 yaralı

2024-06-16 04:03 - Gündem

Gaziantep’te feci kaza: 2 ölü 3 ağır yaralı

2024-06-16 17:43 - Asayiş

Gaziantep yolunda feci kaza. 2’si ağır 6 yaralı

2024-06-19 14:10 - Asayiş

Gaziantep'e 107 hakim savcı ataması yapıldı. İşte atanan isimler

2024-06-14 09:04 - Gündem

Hazine ve Maliye Bakanlığı bayram alışverişinin yoğunlaştığı sektörleri mercek altına aldı. Listede Gaziantepli baklavacılarda var

2024-06-18 11:18 - Ekonomi

Gaziantep Kızılhisar’daki yangın kontrol altına alındı.

2024-06-18 23:16 - Asayiş

Tartıştığı dayısını pompalı tüfekle öldürdü

2024-06-17 12:24 - Asayiş

Şanlıurfa'da feci kaza! Otomobil şarampole devrildi... Çok sayıda yaralı

2024-06-14 22:13 - Gündem

GASKİ’den önemli duyuru

2024-06-19 22:06 - Elektrik ve Su

İlgili Haberler

MSK, Basketbol Süper Ligi’nde yeni başarılara imza atmak istiyor

10:26 - Spor

Köyceğizli Taekwondo sporcuları 3 birincilik kazandı

10:27 - Spor

Kütahyalı sporculardan, Avrupa Kuraş Şampiyonası’nda 2 altın madalya

10:19 - Spor

Kayserili voleybolcular Türkiye Çeyrek Finali’ni ‘Arda Güler Sevinci’ ile kutladı

10:21 - Spor

Denizli, EURO 2024 coşkusunu Büyükşehir ile yaşadı

10:11 - Spor

Günün Manşetleri

Gaziantep’te yıkım var!

10:35 - Gündem

YSK illerin milletvekili sayılarını belirledi

10:27 - Gündem

Gaziantep’te gündüz vakti hırsızlık pes dedirtti

09:57 - Asayiş

Yasin Tepe’nin baba acısı.!

09:53 - Gündem

Dolar Euro ne kadar oldu?

09:48 - Ekonomi