?>

Eskişehir OSB’den Kahramanmaraş’a destek ziyareti

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve beraberindeki heyet Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan eşleştirm

Gündem - 2 yıl önce

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve beraberindeki heyet Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan eşleştirme sonrasında, “Kardeş OSB” ilan edilen Aksu OSB Başkanı Hikmet Gümüşer'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Başkan Vekili Metin Saraç, Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Ayva, Denetim Kurulu Üyesi Erol Öz, Bölge Müdürü Erhan Tatar ile birlikte Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, Kahramanmaraş Tekstil İhtisas OSB Başkanı ve Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Aksu OSB Başkanı Hikmet Gümüşer, Yönetim Kurulu Üyesi Muhitin Çınar, Tekstil OSB Müdürü Hüseyin Çanak ile görüştü. Yapılan görüşmede yaşanan deprem sonrası OSB'lerdeki son durum ele alınarak, yapılması planlanan çalışmalar istişare edildi. Görüşmede ayrıca Kahramanmaraş iş hayatının eski günlerine dönmesi, çalışanların barınma sorunlarının çözülmesine yönelik yapılabilecek projeler görüşüldü.

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, geçmiş olsun dileklerini ileterek, dayanışma içerisinde deprem felaketinin üstesinden gelineceğini vurguladı. Eskişehir OSB olarak, her zaman Kahramanmaraş'ın yanında olduklarını ifade eden Başkan Küpeli, “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ve üst kuruluşumuz OSBÜK tarafından yapılan eşleştirme ile Aksu OSB ile “Kardeş OSB” olduk. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretle hem Aksu OSB ve hem de şehirdeki tüm sanayi kuruluşlarındaki son durumlarla ilgili bilgi almak istedik. Sanayicilerimizin acil ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında yapılabilecekleri öğrenebilmek için bu ziyareti çok önemsiyoruz. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası yanı sıra Aksu OSB yönetimi ile birlikte çalışarak, depremin yaralarını sarmaya çalışacağız” dedi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, deprem sonrası ildeki ticaret ve sanayi tesislerinde oluşan hasarlarla ilgili bilgiler verdi. Buluntu, Kahramanmaraş iş hayatının eskiye dönmesi, çalışanların barınma sorunlarının çözülmesinin acil ihtiyaç olduğunu iletti. Aksu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Gümüşer ise Eskişehir OSB yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Gümüşer, Aksu OSB'de çarkların yeniden güçlü şekilde dönmesi için gayret göstereceklerini vurguladı.

Eskişehir OSB heyeti daha sonra yıkımın en çok hissedildiği yerlerden biri olan Kahramanmaraş'ın Trabzon Bulvarı'na geçerek, incelemelerde bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep Defin Listesi

2023-03-03 14:42 - Defin Listesi

Gaziantep Defin Listesi

2023-03-05 17:24 - Defin Listesi

Gaziantep'te 4’ü bebek 21 kişi toprağa verildi. İşte günün defin listesi.

2023-03-07 21:06 - Defin Listesi

Gaziantep'te kimler toprağa verildi?. İşte günün defin listesi...

2023-03-08 18:56 - Defin Listesi

Dikkat! Gaziantep'te yarın birçok bölgede kesintisi olacak...

2023-03-01 19:31 - Elektrik ve Su

Dikkat! Gaziantep'te yarın birçok bölgede kesintisi olacak...

2023-03-04 21:46 - Elektrik ve Su

Gaziantep’te nerelere elektrik kesintisi olacak. 8 Mart 2023 tarihli kesinti listesi

2023-03-07 20:57 - Elektrik ve Su

Gaziantep için şiddetli fırtına uyarısı-

2023-03-04 14:50 - Gündem

RTÜK, Fatih Altaylı'nın depremle ilgili provokatif yalanı için cezayı kesti

2023-03-08 19:03 - Magazin

Bakan Özer deprem bölgesinden nakledilen öğrenci sayısını açıkladı

2023-03-06 14:45 - Eğitim

İlgili Haberler

Diyarbakır'da depremde biri yıkılan 2 bloklu sitede "yapı farklılığı" ortaya çıktı

11:43 - Gündem

KAAN uygulaması yaklaşık 140 bin kez kullanıldı

11:42 - Gündem

Diyarbakır’da harçlıklarını biriktiren çocuk, parasını Filistinli akranlarına gönderdi

11:38 - Gündem

Gebe okuluna yoğun ilgi

11:32 - Gündem

Başkan Akel kamu malına zarar verenlere tepki gösterdi

11:26 - Gündem

Günün Manşetleri

KAAN uygulaması yaklaşık 140 bin kez kullanıldı

11:42 - Gündem

Gaziantep’te pide ekmeği de zamlandı

11:27 - Ekonomi

Yıldırım: "Dönüşüm, kurum kültürümüz olmalı"

10:25 - Ekonomi

Gaziantep’te kaçakçılara operasyon düzenlendi

10:23 - Asayiş

Dolar Euro ne kadar oldu?

09:59 - Ekonomi