?>

Eskişehirspor Teknik Direktörü Biçer: “Onur Arı’nın şu an gitmesi söz konusu değil”

Tff 3. Lig ekiplerinden eskişehirspor teknik direktörü cüneyt biçer, transfer gündeminde olan takımın 21 yaşındaki santraforuyla ilgili yaptığı açıklamada, “onur arı’nın şuan gitmesi söz konusu değil. Bugün bu kulüpten bir oyuncu gidecekse, transfer sadece oyuncunun menfaatleri konusunda değil, en azından belirli bir noktada kulübün transfer tahtasını açması hususunda destek verici bir yönde olmalı” dedi.

Spor - 2 yıl önce

TFF 3. Lig ekiplerinden Eskişehirspor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, transfer gündeminde olan takımın 21 yaşındaki santraforuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Onur Arı’nın şuan gitmesi söz konusu değil. Bugün bu kulüpten bir oyuncu gidecekse, transfer sadece oyuncunun menfaatleri konusunda değil, en azından belirli bir noktada kulübün transfer tahtasını açması hususunda destek verici bir yönde olmalı” dedi.

Eskişehirspor’daki teknik direktörlük görevinin ilk haftasında antrenmana çıkan Cüneyt Biçer, antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gerçekleştirilen basına açık antrenman öncesinde konuşan Biçer, siyah-kırmızılı ekibin çalışmaları ve transfer gündeminde olan 21 yaşındaki golcü futbolcu Onur Arı hakkında açıklamalarda bulundu. “Sayımızı azaltmak durumunda kaldık”

Teknik Direktör Cüneyt Biçer 37 kişilik kamp kadrosu sayısındaki azalmayla ilgili, “Yaklaşık bir haftadır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geldiğimiz günden bu yana oyuncularımızla saha içerisinde onlardan talep ettiklerimizi oyuna yansıtma konusunda pozitif yönde ilerliyoruz. Çok yakın sayılabilecek bir lig başlangıcı var, oraya sağlıklı bir şekilde hazırlanabilmek için sayımızı azaltmak durumunda kaldık. Geçtiğimiz sene A takıma çıkan oyunculardan bazıları, hedef ortadan kalktıktan sonra oyuncuların gelişimi adına getirilmiş olabilirler. Ancak bazı oyuncularımızın, bizim bu seneki hedefimizde bize katkıları olabileceğini düşünmediğimiz ve onların gelişimi için kendi yaş gruplarıyla ilerlemelerine karar verdik. Altyapıda her zaman A takıma aday olarak yaşı tutan arkadaşlar devam edecekler” ifadelerini kullandı. “Onur Arı’nın şu an gitmesi söz konusu değil”

Teknik Direktör Biçer, Onur Arı’nın transfer gündeminde olmasıyla ilgili soruya şu sözlerle yanıt verdi: “Onur Arı’nın şu an gitmesi söz konusu değil. Bugün bu kulüpten bir oyuncu gidecekse, transfer sadece oyuncunun menfaatleri konusunda değil, en azından belirli bir noktada kulübün transfer tahtasını açması hususunda destek verici bir yönde olmalı. Oyuncunun kariyeri kadar kulübün kariyerini de düşünmemiz gerekiyor.” “Genç ve enerjisi yüksek bir ekibimiz var ama tecrübelerini artırmamız gerekiyor”

Kamp süreci hakkında bilgi veren Teknik Direktör Cüneyt Biçer, “Pazar gününden sonra bir iznimiz olacak. Daha sonra yine tesislerimizde bir araya geleceğiz. 3’üncü etap için yönetim kurulumuzdan onların da destek verdiği bir talebimiz oldu. Şartlar uygun olursa o dönemde bir yere gideceğiz. Bu sene Eskişehirspor’un ismine yakışır bir oyun sahaya yansıtmamız gerekiyor. Genç ve enerjisi yüksek bir ekibimiz var ama tecrübelerini artırmamız gerekiyor. Bu ligde, oynamamız gereken format içerisinde, oyuncu grubunun ihtiyaçları doğrultusunda bir çalışma gerçekleştirme hedefindeyiz. Oyuncularımız da buna uyum gösteriyorlar. Becerili bir oyuncu grubu var, sadece organizasyona ihtiyaçları var. İnşallah o organizasyonu sağlayıp uygularsak hem oyuncu kalitesiyle, hem oyuncu karakteriyle, hem de oyuncu potansiyeliyle ortaya daha farklı şeyler çıkabileceğini düşünüyorum” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Vali Gül’den Yılmaz Öztúrkmen meselesi ve iddialarla ilgili açıklama!..

2022-07-24 20:02 - Gündem

'Yaşayan en seksi kadın' seçildi. İşte yaşayan en çekici kadının bilinmeyenleri...

2022-07-21 02:29 - Yaşam

Jennifer Lopez ile evlenen Ben Affleck balayında ağzı açık uyuya kaldı

2022-07-25 15:08 - Magazin

Aşiret düğününde kilolarca altın takıldı! Gelin halay bile çekemedi

2022-07-25 13:46 - Yaşam

Milletvekili Atay’dan FETÖ firarisi hakkında zehir zemberek sözler..

2022-07-24 21:12 - Gündem

Show TV'nin yeni dizisi “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” reyting yarışında ne yaptı?

2022-07-22 11:13 - Magazin

Ak Parti Gaziantep’in acı kaybı.

2022-07-24 17:41 - Asayiş

İSO ikinci 500’e Gaziantep’ten kimler girdi

2022-07-19 13:37 - Ekonomi

Gazeteci Mustafa Özzorlar’ın evlat acısı.

2022-07-22 00:08 - Yaşam

Gaziantep’te Jandarmadan kadın şantaj çetesine operasyon!..

2022-07-22 18:32 - Asayiş

İlgili Haberler

A Milli Erkek Hentbol Takımı’nın Avusturya ve Almanya maçı kamp kadrosu açıklandı

23:39 - Spor

Süper Lig’de 9. hafta görünümü

23:31 - Spor

İlhan Palut: “Çok değerli bir 3 puan aldık”

23:17 - Spor

İsmet Taşdemir: “70. dakikadan sonraki oyun bize yakışmadı”

23:12 - Spor

Çaykur Rizespor’dan galibiyet pozu

23:07 - Spor

Günün Manşetleri

Şamil Tayyar Baro Seçimleriyle İlgili Konuştu: “O Avukatların Yeri Cezaevidir”

23:16 - Gündem

AFAD’dan Birinci Derece Deprem Riski Uyarısı: 31 İl Tehlike Altında

22:08 - Gündem

Başkan Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gaziantep’in vizyon projelerini sundu.

21:30 - Siyaset

Gaziantep’te Parklarda Denetimler: 35 Aranan Şahıs Yakalandı, 880.917 TL Cezai İşlem Uygulandı

21:10 - Asayiş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Gaziantep’e davet etti.

20:54 - Siyaset