?>

Gençlik projeleri dalında Edremit Belediyesi’ne ödül

Van’ın edremit belediyesi'nin, gençlere yönelik hayata geçirdiği projeler ak parti yerel yönetimler başkanlığı tarafından ödüle layık görüldü.

Gündem - 2 yıl önce

Van’ın Edremit Belediyesi’nin, gençlere yönelik hayata geçirdiği projeler AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından ödüle layık görüldü.

AK Parti belediyeleri tarafından AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığına gönderilen projelerin sonuçları belirlenirken, Edremit Belediyesi gençlere yönelik çalışmaları hayata geçiren en iyi belediye ödülünü aldı. Sosyal belediyecilik projeleri başta olmak üzere eğitim ve kültüler gibi tüm projelerin odağına gençleri yerleştiren Edremit Belediyesi’nin projeleri AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından da ödüle layık görüldü. Edremit Belediyesi’nin gençlere yönelik hayata geçirdiği sürekli eğitim merkezleri, engelsiz yaşam merkezi, gençlik merkezleri, yaşam merkezleri, eğitim yatırımları, spor merkezleri gibi birçok projesi ödülle taçlandırıldı. “Cumhurbaşkanımız da bizzat teşekkür etmişti”

Ankara’da Edremit Belediyesi’nin standını ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Edremit Belediyesi’ni tebrik etti. Gençlere yönelik çalışmalarından dolayı Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’a teşekkür eden Köseoğlu, “Edremit Belediyemizin başarılı çalışmalarından dolayı AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak kendilerine gençlik ile ilgili çalışmalarından dolayı başarılı ödülünü bugün burada takdim ettik. Zaten Cumhurbaşkanımız da Van ziyaretleri sırasında Edremit Belediyemizin başarılı çalışmalarıyla gurur duyduğunu ifade etmiş ve kendilerine bizzat özellikle teşekkür de etmişti” dedi. “Edremit Belediyesi gurur duyduğumuz örnek gösterdiğimiz bir belediye”

Edremit Belediyesi başta olmak üzere tüm çalışanları tebrik ettiğini de sözlerine ekleyen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, “Edremit Belediye Başkanımız İsmail Say başarılarıyla bizim gurur duyduğumuz ve örnek gösterdiğimiz belediyelerden bir tanesi. Gençlik ile ilgili çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Bende Van’dan sorumlu yerel yönetimler başkan yardımcısı olarak Van’daki belediyelerimizin her birinin başarılı çalışmalarıyla gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ben buradan da tüm Van halkına, kıymetli başkanıma tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum. AK Parti bir yerel yönetimler hareketidir. Yerel yönetimlerdeki başarılarıyla öne çıkmış bir hareket ve bunun güzel örneklerini temsil eden belediye başkanlıklarımızı da kutluyoruz. Bunlardan biri de Van Edremit Belediyemizdir. Kendilerini, belediyemizi, tüm çalışanları ve emek veren herkesi de tebrik ediyorum kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Projelerin değerlendirilmesi sonucunda gençlere yönelik projelerinin ödüle layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu nezdinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki teşekkürlerini iletti.

Haftanın Öne Çıkanları

Hakim Serkan Tüzün son yolculuğuna uğurlandı

2022-10-03 21:04 - Asayiş

Gaziantep Nuradağı’nda silahlı kavga: 2 ölü, 2 ağır yaralı

2022-10-01 21:32 - Asayiş

Kaplan Ailesi’den Kutlu günde muhteşem açılış. Gaziantep Havalimanı Camii Törenle açıldı.

2022-10-07 17:24 - Gündem

GTO’da meclis üyeleri tam listesi belli oldu. Başkan Yıldırım seçim sonuçları için ne dedi?

2022-10-02 11:56 - Gündem

Abdulhamit Gül'ün acı günü

2022-10-01 21:04 - Gündem

Onay çıktı: 2 ilimizde petrol aranacak

2022-10-08 09:53 - Ekonomi

Kaybettiği halde kazanan meclis üyesi kim? GTO seçimlerinde Kimler kazandı, kimler kaybetti!

2022-10-01 18:39 - Gündem

Karaköy Güllüoğlu, 50 yıl sonra yeni mağazasında

2022-10-06 10:52 - Ekonomi

Gaziantep’te binayı yılanlar daladı.

2022-10-02 12:49 - Asayiş

Ortalık can pazarına dönüştü: Çok sayıda yaralı!

2022-10-03 20:42 - Asayiş

İlgili Haberler

Başkan Alemdar: "Şehrimize ve milletimize hizmet için gayretle çalışmaya devam edeceğiz”

17:54 - Gündem

Başkan Bozbey’den Bursalılara ’Cumhuriyet Bayramı’ çağrısı

17:46 - Gündem

Gaziantep'in gıda sektörü Paris'te

17:45 - Gündem

GAÜN Öğretim Üyesi Aliyev Rusya’da sergi açtı

17:32 - Gündem

FETÖ elebaşının öldüğü oda numarasında anlaşılamayan tesadüf

17:17 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep'in gıda sektörü Paris'te

17:45 - Gündem

Gaziantep'te bugün hangi eczaneler nöbetçi? (22.10.2024)

17:35 - Sağlık

GAÜN Öğretim Üyesi Aliyev Rusya’da sergi açtı

17:32 - Gündem

Gaziantep'te ölen 31 kişi defnedildi! (22.10.2024)

17:30 - Defin Listesi

Kasten öldürme suçundan cezası bulunan firari yakalandı

16:53 - Asayiş