?>

“Kuaförlük yenilikçi bir beceri gerektiriyor”

Sercan taştan

Ekonomi - 2 yıl önce

Kuaför Sercan Taştan meslekteki tecrübelerini kullanarak çalışma hayatını sürdürdüğünü, bu mesleğin yenilikçi bir beceri gerektirdiğini ifade etti. Taştan, “Kadın kuaförlüğü yenilikçi beceri gerektiren bir meslek dalı. Özellikle saç şekillendirme esnasında bu beceriler ön plana çıkıyor. Bu nedenle meslek hayatım boyunca bu yönümü geliştirmeye çalıştım” dedi. Son yıllarda saç yapımı ve bakımı önemli bir sektör haline geldi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan kuaför Sercan Taştan, meslekteki tecrübelerini kullanarak çalışma hayatını sürdürdüğünü ifade etti. Bu mesleğin yenilikçi bir beceri gerektirdiğinin altını çizen Taştan, “Kadın kuaförlüğü yenilikçi beceri gerektiren bir meslek dalı. Özellikle saç şekillendirme esnasında bu beceriler ön plana çıkıyor. Bu nedenle meslek hayatım boyunca bu yönümü geliştirmeye çalıştım” ifadelerinde bulundu. Meslek hayatına 14 yaşında başladığını, süreç içerisinde kendisini geliştirdiğini belirten Taştan, çocuk yaşta mesleğe adım atmanın birçok avantajı olduğunu belirtti. Taştan, “Çok küçük yaşlardan beri kadın kuaförlüğü yapıyorum. Kadın kuaförlüğü beceri gerektiren bir meslek. Çünkü yeni bir şeyler yapıyorsunuz ve yaptığınız şeyler farklı olmalı. Bu nedenle kadın kuaförü olmak isteyen kişiler kendilerini bu alanlarda geliştirmeli. Çeşitli eğitimler bulunuyor, bu eğitimlere katılım gösteren kişiler, yenilikçi bir çalışma içerisinde yer alma şansı elde ediyor" dedi. "Tecrübelerimi yenilikçi hizmet için kullanıyorum"

Kuaförlük mesleğinde farklı tecrübeler edindiğini belirten Taştan, edinmiş olduğu tecrübeler hakkında şu ifadeleri kullandı: “Kadın kuaförlüğü alanında farklı eğitimler alarak yenilikçi çalışmalar içerisinde yer aldım. Elbette aldığım eğitimlerin bana büyük bir katkısı oldu. Farklı teknikleri, yenilikçi yöntemleri öğrenerek çalışmalarımı profesyonel bir seviyeye getirme şansı elde ettim. Meslekte 20’nci yılımı doldurmak üzere olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Yeniliklere açık biriyim, sektörü yakından takip ederek çalışmalarımı güncelliyorum. Herkesin her dönem öğrenebileceği şeyler var. Buna yürekten inanıyor, kuaförlük alanında farklı eğitimler almaya devam ediyorum." "Üreticiliğin kuaförlükte önemli bir konumda bulunduğunu düşünüyorum"

Üretici ve özgün çalışmaların her zaman değer gördüğünü belirten Taştan, “Her alanda üreticilik ön plana çıkıyor. Çünkü farklı bir şeyler yapıyor olmak, var olanların üzerine yenilerini eklemek anlamına geliyor. Eğer bir kadın kuaförüyseniz yenilikçi çalışmalar içerisinde olmanız çok önemli. Müşterilerinizin taleplerini karşılayabilmeniz için kendinizi sürekli geliştirmeli ve müşteri taleplerini en iyi şekilde analiz etmelisiniz. Bunun yanı sıra sektördeki gelişmelere ayak uydurmak, başarılı uygulamalara kapı aralayacaktır. Ben de çalışmalarımda belirttiğim hususlara büyük bir önem veriyorum" ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Mia Khalifa'ya denizin ortasında taciz

2022-08-01 17:58 - Siyaset

Okuduğu kitaplardan ilham alarak anlamlı resimler çiziyor

2022-08-02 11:02 - Kültür

Gaziantep'te silahlı kavga: 1 ölü, 2’si ağır 14 yaralı

2022-08-07 11:55 - Asayiş

Sağlıkta şiddet. GAÜN Tıp Fakültesinde tehlikeli gerginlik

2022-08-03 11:02 - Sağlık

2022'de yeni başlayacak diziler! Yeni sezonda 17 yeni dizi piyasaya giriş yapacak

2022-08-02 09:45 - Magazin

Ebrar Karakurt'u çabuk unutan İmge yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaştı

2022-08-03 18:08 - Siyaset

Mustafa Topçuoğlu’nun acı günü

2022-08-05 09:45 - Gündem

Sarıyer’de dron destekli geniş çaplı asayiş uygulaması

2022-08-07 01:11 - Asayiş

Tutuklanan isim Sedat Şahin’in adamı çıktı! ‘Koruma olarak mafya seçmiş…’

2022-08-08 10:41 - Magazin

Billur Kalkavan, son durumunu anlattı: Nefes almakta zorlanıyorum

2022-08-01 15:24 - Magazin

İlgili Haberler

TOBB Türkiye Tekstil Sanayi Meclisi’nde Sektörün Sorunları ve Çözüm Önerileri Masaya Yatırıldı

21:58 - Ekonomi

Satsuma mandalinası Balkanlar ve Avrupa yolunda

21:23 - Ekonomi

Balıkesir’de AB onaylı işletme sayısı artıyor

18:01 - Ekonomi

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: "Devletimiz bu yaraları saracaktır"

17:58 - Ekonomi

Aydem Enerji’nin yeni CEO’su Marangoz oldu

17:19 - Ekonomi

Günün Manşetleri

TOBB Türkiye Tekstil Sanayi Meclisi’nde Sektörün Sorunları ve Çözüm Önerileri Masaya Yatırıldı

21:58 - Ekonomi

Şahinbey Kitap Günleri’nde Yarın Ünlü İsimler Konuk Olacak

21:48 - Kültür

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nden Trafikte Geçiş Üstünlüğü Olan Araçlar İçin Uyarı

21:43 - Asayiş

Amanos Tünelleri ile Gaziantep, Liman Kenti Olma Yolunda İlerliyor

21:36 - Gündem

NURDAĞI VE İSLAHİYE İLÇEMİZDEN 230 GENÇ ÇİFTİMİZE EVLENME DESTEĞİ

19:46 - Gündem