?>

Mehmet Sadık Vefa: "Yaptıklarımızla değil, yapacaklarımızla gündeme geleceğiz"

Mehmet sadık vefa, adaylık süreci ve projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor - 1 hafta önce

Türkiye Motosiklet Federasyonu başkanlığı seçimine tek aday olarak giren Mehmet Sadık Vefa, motosiklet camiasında saygılı ve huzurlu bir yönetim kadrosu olduğunu söyleyerek, "Yaptıklarımızla değil, yapacaklarımızla gündeme geleceğiz" dedi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nda 5 Kasım Salı günü seçimli olağan genel kurul toplantısı yapılacak. Adaylığını açıklayan Mehmet Sadık Vefa, İhlas Haber Ajansı’na (İHA) muhabirine adaylık süreci ve projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Hali hazırda iki dönemdir başkan yardımcılığı görevini yürüttüğünü ifade eden Vefa, "Bekir başkanla 2 dönem görev yaptık. Birçok şeye imza attık. Görüyorum ki motosiklet camiasının son derece saygılı, huzurlu yönetim kadrosu var. Bu da zaten sporun gelişmesine en büyük etkendir. Şu ana kadar yaptıklarımızla değil, yapacaklarımızla gündeme geleceğiz. Bundan sonra da Afyon, Tunceli gibi hiç dokunulmamış yerlere gitmeyi hedefliyoruz. Afyon’un içerisine giren çok fazla insan yoktur. Gel-geç yolu olan bir şehirdi ama şu an konuşulan bir şehirdir. İçinde bulunduğumuz motor sporlarının kalesi oldu. Bundan sonra da diğer konulmamış yerlerde, motokros ile başlayıp diğer branşlara sıçramasını bekliyoruz. İnsanların bu yetenekleri keşfetmesi için böyle dokunulmamış yerlere gitmemiz gerekiyor. Toprak’ın, Deniz’in başarıları ortadadır. İnşallah önümüzdeki yarıştan sonra Toprak’ın dünya şampiyonluğunu kutlamak nasip olur. İnşallah daha büyük organizasyonlarda Türkiye Motosiklet Federasyonu ön plana çıkacaktır. Şu anda zaten ön plandayız. Bu tempomuzu bozmadan devam edeceğiz. O bakımdan huzurlu bir ortam içerisinde olması, federasyonun özverili insanlar tarafından yönetilmesi zaten bu işin aynası oluyor" ifadelerini kullandı. "Daha önceki projeleri göstererek, ’Biz bunu yapıyoruz’ diyebiliyoruz"

Motosiklet Federasyonu olarak gelecek hedeflerinden bahseden Mehmet Sadık Vefa, "Daha doğuya doğru açılmayı planlıyoruz. Bu açılmayı planlarken bu kolay olmuyor. İlk önce yerel yönetimlerle iletişime geçiyoruz. Onların izniyle hatta yardımlarıyla birlikte planlıyoruz. Bu pistleri hazırlamak o kadar kolay değil. Afyon’da 56 bin kamyonluk hafriyat yapıldı. O tesis öyle meydana çıktı. Diğer yerlerde o kadar olmasa da 30 bin kamyonluk hafriyat gerekebilir. Çünkü biliyorsunuz setler var, olması gereken virajlar, dönüşler var. Bir pist hazırlamak o kadar değil. Afyon’da eski vali ile tanıştım. Pisti yaptığımız alanı kendisi tahsis etmişti. Ondan sonraki belediye başkanı da bu işe çok gönül koydu ve arkası geldi. Yerel yönetimlerin desteği olmadan çok zor olur. Artık bizim 7 tane kartvizitimiz var. Bu yarışların belgelerini gösterdiğimiz zaman, ’Biz bunu yapıyoruz’ dendiği zaman gösterecek bir şeyimiz var. En önemlisi ilkiydi. İlkini başarıyla geçtik. İkinci daha kalabalık olunca dedik ’Bu iş aldı başını gidiyor’. Bunu model olarak kullanıyoruz. Dokunulmamış yerlere gitmek, o yetenekleri seçmek çok daha anlamlı olacaktır" şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Yedek lastikten 25 kilo 700 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-10-07 09:38 - Asayiş

OYAK Maden Metalürji Şirketleri eylül ayında üç fuara katıldı

2024-10-04 10:29 - Ekonomi

TBMM Başkanı Kurtulmuş: "İsrail Netanyahu ve çetesi barbardır, zalimdir, katildir, soykırımcıdır, savaş suçlusudur"

2024-10-04 22:52 - Siyaset

Bitlis’te 3 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-10-07 14:30 - Asayiş

Gaziantep otogarında esrarengiz ölüm

2024-10-02 16:31 - Asayiş

Gaziantep’te neler oluyor?.Yeni bir intihar daha!..

2024-10-04 16:24 - Asayiş

AK Parti Nurdağı’ndan bir istifa daha…

2024-10-08 10:41 - Siyaset

Gürban tefecilere savaş açtı.

2024-10-05 09:40 - Siyaset

Gaziantep FK’ya hayat öpücüğü

2024-10-06 22:53 - Spor

Tehdit büyüdü, taktik değişti... Türkiye'den İsrail'e karşı ortak savunma hattı

2024-10-05 10:56 - Gündem

İlgili Haberler

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını kaldırdı

22:05 - Spor

Fenerbahçe, 5. kez Şampiyonlar Kupası şampiyonu

21:05 - Spor

Kocaelispor çarşıya indi, ortaya renkli görüntüler çıktı

18:00 - Spor

At yarışı heyecanı tüm hipodromlardaki yarışlarda artık HD yayın kalitesi ile devam edecek

17:58 - Spor

"Sinop’ta Özelim" projesi başladı

16:39 - Spor

Günün Manşetleri

Gaziantep, Türkiye’nin En Büyük Bilim Merkezlerinden Birine Kavuştu

22:41 - Siyaset

Türkiye deprem risk haritası güncellendi! Gaziantep hangi riskli bölgede?

20:32 - Gündem

SON DAKİKA | Kilis’e 2 Havan mermisi düştü.

20:09 - Asayiş

Oto yıkamada meydana gelen patlama paniğe sebep oldu

19:32 - Asayiş

Gaziantep'te hangi ilçeler karanlığa bürünecek? (16.10.2024)

18:05 - Elektrik ve Su