?>

MHP’nin hedefi Eskişehir’den 2 milletvekili

Cumhur ittifakı’nın geleceğin mimarı olduğunu söyleyen mhp istanbul milletvekili izzet ulvi yönter; “eskişehir, liderimiz devlet bahçeli’ye en az iki milletvekili hediye edecek ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tekrar seçilecektir” dedi.

Siyaset - 2 yıl önce

Cumhur İttifakı’nın geleceğin mimarı olduğunu söyleyen MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, “Eskişehir, liderimiz Devlet Bahçeli’ye en az iki milletvekili hediye edecek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tekrar seçilecektir” dedi.

MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, 2023 seçimlerine ve Eskişehir’e dair açıklamalarda bulundu. Seçim hazırlığı esnasında yurdun her köşesinde yoğun bir şekilde icra ve ifa ettiklerinden bahseden Milletvekili Yönter, Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anadolu Anlatma ve Aydınlatma toplantıları adı altında Eskişehir’de olduklarını ifade etti. Dün itibari ile Eskişehir’in tüm ilçelerindeki saha çalışmalarını tamamladıklarını dile getiren Yönter, “MHP olarak Eskişehir’den en az iki milletvekili çıkaracağız” şeklinde konuştu. “MHP en az 2 milletvekili çıkaracaktır”

MHP’nin TBMM’de en fazla milletvekili sayısına ulaşması için çalışmalar yaptıklarını ileten Yönter, “Hem oy sayısı hem de milletvekili sayısı itibarı ile çıkabildiğimiz en zirve noktaya çıkmak istiyoruz. MHP, amacına ulaşacaktır ve tüm anket şirketlerini ters köşeye yatıracağız. 4 Eylül Sivas, 11 Eylül Bursa ve 18 Eylül’de Kayseri Açık Hava toplantılarımızda da her şey apaçık görüldü. Milliyetçi ülkücü hareketin nasıl bir dev olduğunu meydanlarda sergiledik. Hiç kimse bizi anketlerle, rakamlarla ve oranlarla tanımlayama ve tarif edemez. Biz gönüldeyiz, gözdeyiz, doğadayız ve dilekteyiz. Türk’ün şuuru, milletin gönlündeyiz. MHP en az iki milletvekili çıkaracaktır” dedi. “Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha seçilecek”

MHP’nin Cumhur İttifakı’na damgasını vuracağını aktaran Yönter, “Eskişehir, liderimiz Devlet Bahçeli’ye en az iki milletvekili hediye edecektir. Çalışmalarımızı bu yönde yoğunlaştırıyoruz. Biz bu ülkeyi seviyoruz. Geleceği mutlaka inşa edeceğimize inanıyoruz. Cumhur İttifakı, geleceğinin mimarıdır diyoruz. 2023’te Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yıl dönümünü kutlayacağız ve muazzam bir demokrasi zaferine bir kez daha imza atacağız. Cumhur İttifakı bir kez daha zaferini 2023’te zaferini ilan etmiş olacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da tekrar seçilecek. Gayemiz ve mücadelemiz bu şekildedir” diye ifade etti. “Eskişehir, Ankara’dır”

Eskişehir’in temel meselelerinin farkında olduklarını ileten Yönter, konu ile alakalı olarak sözlerine şu şekilde devam etti:

“Sayın Milletvekilimiz, Eskişehir ile ilgili tüm sorunları TBMM’ye taşıyor. Orada takip edip istişare ediyor. Teşkilatımız sürekli Ankara ile irtibat halindedir. Eskişehir, Ankara’dadır. İstediği zaman teşkilatımız Ankara’ya gelir, meselelerini takip ederek muhatap bulur. Eskişehir ile Ankara yürek yüreğedir. Eskişehir’deki her sorunun Ankara’da takibi mümkündür. İsmail Candemir başkanımız, Eskişehir’in farklı sorunlarını, Ankara’da hem takip etti hem bizlere aktardı hem de sonuçlanması için üstüne düşeni yaptı.

Haftanın Öne Çıkanları

Pınar Altuğ'un gençlik fotoğrafı bomba!

2022-09-18 16:50 - Magazin

Taner Nakıpoğlu böyle tahliye oldu! Tahliyeye Cahit Nakıpoğlu ne dedi

2022-09-21 21:57 - Gündem

ASAL Araştırma'dan Gaziantep dahil 4 ilde seçim anketi: Gaziantep’te durum nedir?.

2022-09-19 12:34 - Siyaset

Gaziantep’te Yeniden Refah Partisi’ne büyük katılım.

2022-09-23 16:41 - Siyaset

Taner Nakıboğlu tahliye edildi.

2022-09-21 19:32 - Gündem

Fatih Altaylı, Cafer Mahiroğlu ve İsmail Küçükkaya aynı masaya oturdu mu? “Bazı zavallılar gibi…”

2022-09-17 14:00 - Magazin

Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu rol için babasının kopyası oldu

2022-09-23 13:45 - Siyaset

Şehidin var Gaziantep-

2022-09-18 14:23 - Gündem

NASA, Mars'ta organik madde 'hazinesi' buldu

2022-09-17 17:21 - Teknoloji

Mehmet Akif Alakurt'tan skandal paylaşım! "Döver bayıltır sen uyurken de s...m"

2022-09-20 16:12 - Magazin

İlgili Haberler

Bakan Bolat, Kazakistan Başbakan Yardımcısı ve Ulusal Ekonomi Bakanı Nurlan Baibazarov ile görüştü

11:56 - Siyaset

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan "bölgesel diyalog ve işbirliği" vurgusu

11:43 - Siyaset

Bakan Yumaklı: "23 bin okul, yurt, etüt merkezi gibi yerlerin yemekhane ile kantinlerinde denetime başladık"

11:29 - Siyaset

Almanya Eski Cumhurbaşkanı Wulff’tan Başkan Böcek’e ziyaret

11:30 - Siyaset

Alperen Ocakları, Balkan ülkelerine açılıyor

11:16 - Siyaset

Günün Manşetleri

Prof. Dr. Celkan, Kalp sağlığının korunması ve tedavi yöntemleri hakkında bilgiler paylaştı

12:08 - Sağlık

KAAN uygulaması yaklaşık 140 bin kez kullanıldı

11:42 - Gündem

Gaziantep’te pide ekmeği de zamlandı

11:27 - Ekonomi

Yıldırım: "Dönüşüm, kurum kültürümüz olmalı"

10:25 - Ekonomi

Gaziantep’te kaçakçılara operasyon düzenlendi

10:23 - Asayiş