?>

Moleron, Doğu ve Güneydoğu Anadolu iş ortaklarıyla bir araya geldi

47 lüks mobilya firmasının bir araya gelerek kurduğu e-ticaret platformu moleron, elazığ’da doğu ve güneydoğu anadolu’da bulunan iş ortaklarının katılımıyla toplantı gerçekleştirdi

Ekonomi - 2 yıl önce

Türkiye’de 47 lüks mobilya firmasının bir araya gelerek kurduğu e-ticaret platformu Moleron, Elazığ ev sahipliğinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da bulunan iş ortaklarıyla bir araya geldi.

Türkiye geneli 81 ilde olan mobilyalarıyla hizmet veren e- ticaret platformu, aynı zamanda Avrupa’da hizmet vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Elazığ’a da bayilik veren platform, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde bulunan iş ortaklarıyla bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi. Gün geçtikçe büyümeye devam ettiklerini vurgulayan Moleron Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karabacak, “Türkiye’nin ihtiyacı olan lüks mobilyaları insanlarımızla buluşturmak için atılan bir adımız. Türkiye’nin yeni mobilya markasıyız” dedi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısını Elazığ’da başlattıklarını belirten Karabacak, “Güneş doğudan doğar, sözüyle de inşallah Moleron’umuzun ışıklarını buradan yakıyoruz. Türkiye’mize gerçekten güç ve istihdam katacak, katma değer sağlayacağız. İş imkanları sağlayacak ve Türkiye’mizin içerisinde bir marka çıkacak. Artık Türkiye’nin yeni bir mobilya markası olarak iş hayatına devam edeceğiz. Bunda bize güç veren Türkiye’nin dört bir yanındaki iş ortaklarımıza teşekkür ederim. İş ortaklarımız bizim kardeşlerimizdir. Ben en başından da söylemiştim, bu toplanma bir dostluk oluşumuydu biz ticaret yapacaktık, kız alıp kız verecektik. Aileler kuracaktık ve o yolda da gidiyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Bu birliktelik 36 kişi ile başladı şuan da 47 kişiye yükseldik. Bundan dolayı çok mutlu ve gururluyuz" diye konuştu.

"Türkiye’nin yeni mobilya markasıyız"

Gün geçtikçe büyümeye devam ettiklerini vurgulayan Karabacak, "Hedefimizi 81 mağaza diye konuşlandırmıştık ama 81’lerin değil 100’lerin de yetmeyeceğini düşünüyoruz. Türkiye’mizin böyle bir oluşuma ihtiyacı varmış. Bizde buna vesile olduk. Allah bütün iş arkadaşlarımdan razı olsun. Dünya dijital ticarete gidiyordu, bizde burada yer alabilmek için arkadaşlarımızla toplantılar yaptık ve bütün arkadaşlarımız doğru bir karar olduğunu her zaman birliktelikten güç doğacağını söyledi. Biz de Türkiye’miz için bu çorbada bir tuzumuz olsun gereğinde herkes elinden geleni yaptı. Herkese çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin ihtiyacı olan lüks mobilyaları insanlarımızla buluşturmak için atılan bir adımız. Türkiye’nin yeni mobilya markasıyız. Başka firmalardan farkımız nelerdir. Bizim hali hazırda bütün illerimizde mağazalarımız var. Biz dünyanın ticaret yönünün değiştiği yönde yön alabilmek için bu platformu oluşturduk. En büyük özelliği sayfamıza girdiğiniz zaman gördüğünüz ürünleri hangi şehirdeyseniz o şehirde ki mağazalarımızda görebilmenizdir. Mobilyalarımızda da İstanbul’dan Ardahan’a Ardahan’dan Rize’ye yaptığımız sevkiyatlarda hiçbir ücret almıyoruz. Kurulum, sevkiyat ve satış sonrası hizmetlerimizi ücretsiz bir şekilde yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Program sonunda Elazığ Moleron bayisi tarafından Yönetim Kurulu Başkanı Karabacak’a plaket verildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Öztürkmen’in tutuklanmasına karar verildi.

2022-06-27 19:29 - Gündem

Adliye önünde taşkınlık yapanlar gözaltındaAdliye önünde taşkınlık yapanlar gözaltında

2022-06-27 15:10 - Asayiş

Gaziantep’te Eğlence mekanında silahlı kavga

2022-07-01 00:31 - Asayiş

Kilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk son 3 ayda memleketine 20 Milyon liranın üzerinde bağış yaptı!

2022-07-01 14:18 - Gündem

Erdoğan müjdeyi duyurdu: Asgari ücret zammı kararı! Memur ve emekli zammı açıklaması

2022-06-27 20:17 - Gündem

Vilayetten tutuklama ve gözaltı açıklaması

2022-06-27 21:49 - Gündem

MHP Gaziantep Milletvekili Taşdoğan helallik istedi!

2022-06-29 13:56 - Gündem

Yılmaz Öztürkmen cezaevinden açıklama gönderdi: BEN FETÖ BORSASI DEMEDİM

2022-07-01 15:01 - Gündem

Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası Bodrum’dan başladı

2022-06-25 18:20 - Spor

Sanko Okulları öğrencisi LGS'de Türkiye birincisi oldu

2022-06-30 14:50 - Eğitim

İlgili Haberler

Aydem Enerji’nin yeni CEO’su Serdar Marangoz oldu

19:47 - Ekonomi

Türkiye ve Endonezya arasındaki ticari ilişkiler güçleniyor

19:42 - Ekonomi

2025 yılı bütçesi açıklandı: En büyük pay eğitim ve sağlık alanlarına ayrıldı

17:51 - Ekonomi

Söke Pamuğu için sorumluluk alma ve acil denetim çağrısı

17:34 - Ekonomi

Edremit Belediyesi’nde zeytin hasadı başladı

17:29 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Gaziantep’te son 24 saatte iki intihar daha!..

00:54 - Asayiş

MEB’den 81 İle Genelge: Yaz Saati Uygulaması Devam Edecek

21:33 - Eğitim

Mahmut Hocaefendi'nin oğlu Abdullah Ustaosmanoğlu vefat etti

21:18 - العربية

Şehitkamil Polis Lojmanları İçin Nihayet Anlaşma Sağlandı

21:15 - Gündem

Siyonist İsrail'den susuz bıraktığı sivillere alçak tuzak!

21:02 - العربية