Nazilli’de STK’lar adaylara seslendi

Nazilli’de stk’lar adaylara seslendi

Siyaset - 7 ay önce

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaklaşan yerel seçimler öncesi kolları sıvayan STK’lar ortak basın bildirisi ile ilçeyi yönetmeye talip olan belediye başkanı adaylarına seslendi.

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan öncülüğünde uzun yıllardır her platformda dile getirilen Nazilli ve çevresinin sorunları bu kez ilçeyi yönetmeye aday olanlar için dile getirildi. Nazilli Ticaret Odası Toplantı Salonunda ilçede görev yapan basın mensupları aracılığıyla 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Nazilli Belediye Başkanlığı için aday olanlara seslenen STK Temsilcileri, ilk etapta 42 maddeden oluşan ilçe sorunlarının çözümü için söz istedi.

Nazilli Belediyesi’nin yetki ve sorumluluğunda olan konuların görüşüldüğü toplantıda, başkanlar kendi meslek gruplarıyla ilgili sorunları ayrıntılı olarak dile getirdiler. NTO Meslek Komiteleri tarafından daha önce tespit edilen sorunların da irdelendiği toplantıda Nazilli’de yapılması gereken proje ve faaliyetler ile belediye başkanlığından istenen hizmetler konusunda fikir birliğine varıldı. Sorunların tek tek ele alındığı toplantıda çalışmalara son halinin verilmesi için önümüzdeki günlerde toplantının tekrarlanmasına karar verildi.

“Nazilli için hizmet üretilmeli”

STK’lar adına ortak bildiriyi okuyan Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, uzun yıllardır mücadelesin verdikleri ilçenin sorunlarının çözümü konusunda Nazilli’yi yönetmeye talip olan adaylardan ’söz’ istediklerini belirtti. Başkan Arslan: “Yaklaşan yerel seçimler öncesi Belediye Başkanlığına talip olan adaylarımıza yol göstermek, şehri ve üyelerimizi ilgilendiren konuları tespit ederek önümüzdeki dönem yapılmasını beklediğimiz proje ve faaliyetlere dikkat çekmek amacıyla bir araya geldik. Meslek Kuruluşları olarak ortak amacımız Nazilli’nin; altyapı ve üstyapı eksikliklerinin olmadığı, talepleri karşılayabilen modern ticaret alanlarının olduğu, yaşanabilir, planlı bir şekilde büyüyen ve genişleyen bir şehir olmasıdır. Nazilli maalesef hiç hak etmediği halde gittikçe sıkışan ve sorunlar yumağı olan bir kent haline gelmiştir. Nazilli’nin gereksinimlerini, ihtiyaçlarını bilen, sorunları doğru bir şekilde saptayıp bunları nasıl yapacağını konunun maliyet yönüyle birlikte ifade edebilen hizmet adamlarına ihtiyacımız var. Nazilli’nin çözülmesi gereken acil sorunları bulunmaktadır. Adayların bu sorunların farkında olarak somut, ayağı yere basan çözüme yönelik proje ve çalışmalarını açıklamalarını bekliyoruz. Bizler Meslek Odaları olarak siyaset üstü kurumlarız. Tüm siyasi oluşumlara ve adaylara eşit mesafedeyiz. Bu nedenle sorunlar dosyasının herhangi bir kişi veya partiye özel olmadığını, Nazilli Belediye Başkanı olmak isteyen her adayı ilgilendirdiğini özellikle belirtmek istiyoruz. Bu konular başarılı olmak isteyen her belediye başkanının kılavuzu niteliğindedir. Sorunların tespit edilmesiyle ilgili çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

AK Parti’de Flaş gelişme!! O süre 5 Ocak 2024’e uzatıldı.

2023-12-02 16:05 - Siyaset

AK Parti'den anket açıklaması: Açıkça bir operasyon

2023-12-03 15:32 - Siyaset

Yerel seçim takvimi Resmi Gazete'de

2023-12-01 10:08 - Siyaset

GAGİAD’tan Abdullah Tancan’a örnek kişi özel ödülü

2023-12-01 22:23 - Gündem

Silahlı saldırıya uğrayan genç hayatını kaybetti

2023-12-04 10:58 - Asayiş

Gaziantep'te çocuk parkının yakan PKK'lılar yakalandı

2023-11-28 17:32 - Asayiş

Kız arkadaşını vurarak öldürüp, 112’ye intihar ihbarında bulunan katil zanlısı tutuklandı

2023-12-04 19:47 - Asayiş

Anne Gürban dua ve gözyaşları ile son yolculuğa uğurlandı

2023-12-03 14:20 - Yaşam

Deprem, tarihi mekanı gün yüzüne çıkarttı

2023-12-04 15:20 - Gündem

Gaziantep'te Bu Gün 24 vatandaşımız hayatını kaybetti

2023-11-29 17:47 - Defin Listesi

İlgili Haberler

Rus ve ABD savunma bakanları Ukrayna konusunu görüştü

03:34 - Siyaset

Kenya Devlet Başkanı Ruto: "Barışçıl protestocular gibi davranan suçluların halka karşı terör estirmesi ve serbest kalmayı beklemesi doğru değil"

22:05 - Siyaset

AK Partili Ensarioğlu'ndan DEM Partili vekile tarihi ayar: Alan da şerefsizdir, veren de!

21:28 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yaz ayları boyunca çok daha kararlı ve sonuç alıcı operasyonlar gerçekleştireceğiz”

20:57 - Siyaset

BM Gazze’deki yardım operasyonlarını askıya alabilir

20:23 - Siyaset

Günün Manşetleri

Takla atan otomobil ters döndü: 3 yaralı

00:27 - Asayiş

Gaziantep Şehir Hastanesi’nden rekor hizmet!

21:23 - Sağlık

Tıra çarpan otomobil alev aldı: 1 Yaralı

20:00 - Asayiş

25 . 06 . 2024 Gaziantep'te günün defin listesi...

17:33 - Defin Listesi

Gaziantep'te neler oluyor kaçan kaçana !

17:21 - Gündem