?>

Özhaseki ve Büyükkılıç’tan İncesu çıkarması

Kayseri büyükşehir belediye başkanı dr. Memduh büyükkılıç, ak parti genel başkan yardımcısı, yerel yönetimler başkanı mehmet özhaseki ile birlikte incesu’da ilçe yatırımları istişare toplantısı düzenledi.

Gündem - 2 yıl önce

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte İncesu’da İlçe Yatırımları İstişare Toplantısı düzenledi. Büyükkılıç ve Özhaseki toplantının ardından İncesu esnafını da ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu.

Kent merkezi ve kırsal ilçeler başta olmak üzere, merkeze en uzak mahalleler de dâhil, kent genelinde yerel yönetim hizmetlerinin en etkin ve hızlı şekilde yediden yetmişe tüm Kayserililere ulaşması için gayret gösteren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her fırsatta düzenlediği ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Büyükkılıç bu çerçevede, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte tarihi İncesu Karamustafa Camisi’nde kılınan cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükkılıç ve Özhaseki, vatandaşlara aşure dağıtarak, talep ve önerileri yerinde dinledi.

Başkan Büyükkılıç ve Özhaseki daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından İncesu’da yürütülen ve gelecekte planlanan çalışmalarla ilgili istişare toplantısı gerçekleştirmek üzere İncesu Belediyesi’ne geçti. İncesu Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen istişare toplantısına Büyükkılıç ve Özhaseki’nin yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ve İncesu Belediyesi müdürleri katıldı.

Toplantıda, Kayseri’nin 16 ilçe belediye başkanı ile birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediklerini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Tüm ilçe belediye başkanı kardeşlerimizi bağrımıza basıyoruz. Kadim kentimiz Kayseri’yi her yönüyle kalkındırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İncesu ilçemizde de ihtiyaçlar doğrultusunda gereken hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bizler el ele, gönül gönüle yatırım ve projelerimizi bir bir hayata geçirirken Özhaseki Bakanımıza da bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Büyükkılıç, İncesu Belediyesi’nde gerçekleştirilen istişare toplantısının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ile birlikte İncesu ilçesindeki esnafları ziyaret etti.

Esnafların ilgisi ile karşılaşan Büyükkılıç ve Özhaseki esnaflarla sohbet ederek, onlardan gelen talep ve önerileri yerinde dinledi. Başkan Büyükkılıç, esnaf dostu bir anlayışla ticaretin merkezi Kayseri’nin tüm esnaflarını kucaklamaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Başkan Büyükkılıç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, esnaflara işlerinde hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Haftanın Öne Çıkanları

Uğur Ailesi'nin mutlu günü

2022-08-13 12:21 - Gündem

İmaj değiştiren Burcu Özberk'in göğüs frikiği olay oldu! Poz verirken bir anda...

2022-08-19 14:56 - Siyaset

Düğüne ünlü akını: İki spiker Pınar Erbaş ve Mehmet Akif Ersoy evlendi

2022-08-15 20:08 - Magazin

Francesco Totti ve Ilary Blasi’nin biten evliliklerinde ihanet iddiası gündeme geldi

2022-08-15 18:24 - Spor

Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens fiziksel eksiklikleri nedeniyle ekstra çalışacak

2022-08-15 20:45 - Spor

Bakan Nebati: “Vatandaşlarımızı gıda enflasyonuna karşı korumakta kararlıyız”

2022-08-14 16:42 - Ekonomi

Muazzez Ersoy, mayolu pozlarını paylaştı

2022-08-17 17:45 - Siyaset

Kaçırılma doğru, kaçıranlar yanlış. Özdağ’ın iddialarına Vali Gül açıklık getirdi-

2022-08-13 16:08 - Asayiş

Cerablus'ta Türkiye karşıtı eylem: Gaziantep Valisi Gül'den son dakika açıklama

2022-08-12 16:22 - Dünya

Terör örgütünden Karkamış’a roketli saldırı. Vali Gül’den saldırı açıklaması.

2022-08-16 10:58 - Asayiş

İlgili Haberler

Yılmaz çifti 42 yıl sonra düğün yaptı

10:32 - Gündem

Arpaçay Kaymakamı Akköz, köylerde yapılan çalışmaları yerinde gördü

10:36 - Gündem

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Erzurum Şubesi Kadın Kolları: "Ehram Erzurum’dur, Erzurum bir şehirden öte vatandır, mülk-i İslamdır"

10:30 - Gündem

Ağrı Valisi Koç, Yıldız ailesini ziyaret etti

10:35 - Gündem

Başkan Hamamcı, muhtarlarla bir araya geldi

10:27 - Gündem

Günün Manşetleri

Stadyumun yeni tabelası takıldı…

00:15 - Spor

Gaziantep Basketbol Deplasmanda Haremspor’a Yenildi

22:12 - Spor

Gaziantep Hava Durumu (20 Ekim 2024) Pazar

22:08 - Gündem

Ali Şahin: AK Parti Şehitkamil İlçesi 8. Olağan Kongresi Coşkuyla Gerçekleşti

21:48 - Siyaset

Gaziantep’te Hırsızlık Suçundan Aranan Şahıs, Çalıntı Eşyalarla Yakalandı

21:38 - Asayiş