Salihli’nin çöp sorunu çözülüyor

Manisa büyükşehir belediyesi çevre koruma ve kontrol dairesi başkanı adem gökçe, salihli belediye başkanı zeki kayda’yı ziyaret etti. Ziyarette, durasıllı mahallesi’nde bulunan büyükşehir belediyesi şantiyesinde oluşturulan rampa ile çöplerin taşınmaya başlaması konusunda istişarelerde bulunuldu. Zeki kayda, “büyükşehir belediye başkanımız cengiz ergün öncülüğüne 50 yıllık bir sorunun çözüme kavuşmasının mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum” dedi.

Yaşam - 2 yıl önce

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Adem Gökçe, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret etti. Ziyarette, Durasıllı Mahallesi’nde bulunan Büyükşehir Belediyesi Şantiyesinde oluşturulan rampa ile çöplerin taşınmaya başlaması konusunda istişarelerde bulunuldu. Zeki Kayda, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğüne 50 yıllık bir sorunun çözüme kavuşmasının mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum” dedi.

Her geçen gün büyüyen ve nüfusu hızla artan Salihli’nin 50 yıllık çöp sorununu çözebilmek adına Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün liderliğinde çalışmalar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu sorunu hızlı bir şekilde ortadan kaldırabilmek için Durasıllı Mahallesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Şantiyesinde oluşturulan rampa ile Salihli’nin evsel atıklarını Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi’ne taşımaya başladı. Çöp aktarma istasyonuna her gün gelen 30 tonluk tırlar, ilçede toplanan çöpleri alarak Alaşehir ilçesine bağlı Killik Mahallesi’ndeki trenle taşıma organizasyonuna ulaştırılıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Adem Gökçe ve yetkili personel, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Metin Durmaz ve Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün de hazır bulundu. Gaffar Okkan Mahallesi’ndeki vahşi depolama alanı rehabilite ediliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Gaffar Okkan Mahallesi’nde bulunan eski vahşi depolama alanındaki çöpleri kaldırdı, rehabilite çalışmaları da devam ediyor. Daire Başkanı Adem Gökçe, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Salihli ilçemizin en büyük sorunu haline gelen çöp problemini ortadan kaldırmak adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün liderliğinde birçok çalışma yapıldı. Belirlenen noktaların engellenmesine rağmen Durasıllı Mahallemizdeki şantiye alanımızda rampa kurduk ve faaliyete geçirdik. Gaffar Okkan Mahallesi’ndeki eski vahşi depolama alanını da rehabilite ediyoruz. Artık bu bölgedeki vatandaşlarımız olsun, tüm Salihlili vatandaşlarımız olsun rahat bir nefes alacaklar. Çöp sorununu çözüme kavuşturuyoruz” dedi. “Salihli’nin çöp sorunu bitiyor”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Salihli’nin kanayan yarası çöp sorununu çözmek adına büyük mücadele verdiğini belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “İlçemizin 50 yıllık çöp sorununu ortadan kaldırabilmek adına büyük mücadele veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Durasıllı Mahallesi’nde bulunan Büyükşehir Belediyesine ait şantiyede rampa faaliyete geçirildi. Çöp aktarma istasyonuna gelen 30 tonluk tırlar ilçemizde toplanan çöpleri alarak Büyükşehir Belediyesinin Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisine aktarıyor. Güzel şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Salihli Belediyesi ziyaretinin ardından Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Adem Gökçe, Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Müdürlüğünü de ziyaret etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep Nuradağı’nda silahlı kavga: 2 ölü, 2 ağır yaralı

2022-10-01 21:32 - Asayiş

GTO’da meclis üyeleri tam listesi belli oldu. Başkan Yıldırım seçim sonuçları için ne dedi?

2022-10-02 11:56 - Gündem

En güzel kısa sözler! Instagram’da paylaşılacak özlü anlamlı sözler 2022

2022-09-26 17:53 - Yaşam

Abdulhamit Gül'ün acı günü

2022-10-01 21:04 - Gündem

Kaybettiği halde kazanan meclis üyesi kim? GTO seçimlerinde Kimler kazandı, kimler kaybetti!

2022-10-01 18:39 - Gündem

Babaanne, vahşetin detaylarını anlattı

2022-09-27 15:11 - Asayiş

Annesinin kafasını keserek sokağa atan Ali Sayın tutuklandı

2022-09-26 14:47 - Asayiş

Yol sözleri! Yolculukla ilgili kısa, uzun ve anlamlı sözler

2022-09-26 14:16 - Yaşam

Asef Çoban Ortaokulu ve Zeynep Çoban İlkokulu törenle açıldı

2022-09-26 15:59 - Eğitim

Gaziantep’te binayı yılanlar daladı.

2022-10-02 12:49 - Asayiş

İlgili Haberler

Koruma altındaki kum zambakları Alanya’da küresel ısınma kurbanı oldu

12:30 - Yaşam

Afyonkarahisar yeni haftaya serin sayılabilecek bir havayla başladı

12:10 - Yaşam

Batman’da geceyi aydınlatan anız yangınları 50 dönümlük alana yayıldı

12:00 - Yaşam

Erdek’te deniz çayırı katliamı

12:01 - Yaşam

Yeşile bürünen Faraşin Yaylası kartpostallık manzaralar oluşturdu

11:54 - Yaşam

Günün Manşetleri

’Filistin Hakkında Konuşmalıyız’ oyunu Gaziantep’te sahne aldı

12:43 - Gündem

Gürban’dan Suriye olaylarına ilişkin açıklama

12:35 - Gündem

Stoke City'den Gaziantep FK'ya geliyor

11:33 - Spor

Gaziantep FK'da 30 Haziran sonrası kimlerin sözlmeşmesi bitti?

11:32 - Spor

Gaziantep'te Çıkan Yangında Çok Sayıda Yaralı Var

09:56 - Asayiş