Son dakika: Erdoğan, AK Parti'nin İzmir İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıklıyor!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün AK Parti'nin İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıklıyor. 30 ilçeli İzmir'de 25 AK Partili, 5 MHP'li belediye başkan adaylarının seçime girmesi bekleniyor.

Siyaset - 5 ay önce

Son dakika haberi... Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda tek tek adayları açıklayan Erdoğan, Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail'in soykırım suçlamasıyla yargılanmasına yönelik kararını da değerlendirdi.

Erdoğan, ''Karar, dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz.'' ifadesini kullandı."TÜM REZİLLİKLERİNİ ATATÜRK'ÜN SİLÜETİ ALTINDA GİZLEYECEKLERİNİ SANANLAR HAK ETTİKLERİ DERSİ ALACAKLAR"

Erdoğan ayrıca, "İzmir'in bu seçimlerde kendisini yıllardır ihmal edenlerden sandıkta hesap soracağına, tercihini gerçek belediyecilikten yana yapacağına yürekten inanıyorum. Tüm rezilliklerini Atatürk'ün silüeti altında gizleyeceklerini sananlar, 31 Mart'ta hak ettikleri dersi alacaklardır." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN, CUMHUR İTTİFAKI'NIN İZMİR İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TEK TEK AÇIKLIYOR:

ALİAĞA: SERKAN ACAR - MHP ADAYI BALÇOVA: EROL EROĞLUBAYIRDIR: UĞUR DEMİREZENBAYRAKLI: BİLAL KIRKPINARBERGAMA: SADIK DOĞRUERBEYDAĞ: HÜSEYİN AYBORNOVA: CEVDET ÇAYIRBUCA: ADNAN ÖZTEKİNÇEŞME: ESAT TANIK - MHP ADAYIÇİĞLİ: MURAT GÖKÇEKAYADİKİLİ: SEMA AKINCI - MHP ADAYIFOÇA: TANER ACAR - MHP ADAYIGAZİEMİR: DENİZ DOĞANGÜZELBAHÇE: GÜMÜŞ SAİME BUCAKLIOĞLUKARABAĞLAR: MEHMET SADIK TUNÇKARABURUN: EYÜP KAYKAÇKARŞIYAKA: İSMAİL ÇİFTÇİOĞLUKEMALPAŞA: GALİP ATARKINIK: SAMİ MOLLAAHMETKİRAZ: SALİHA ÖZÇINAR KUTLUKONAK: CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRIMENDERES: SİNAN AKDENİZMENEMEN: AYDIN PEHLİVANNARLIDERE: MURAT SARMANÖDEMİŞ: ALİ HADİMSEFERİHİSAR: AHMET AYDINSELÇUK: ZEYNEL BAKICITİRE: ARİF DEMİRKAN - MHP ADAYITORBALI: ÖZGÜR ERMAN ÇAĞLARURLA: TARKAN BAKIRLI

Erdoğan'ın aday tanıtım toplantısında yaptığı açıklamalardan satır başları şu şekilde;

Sevgili İzmirliler, sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. Sabah yaşadığımız 5.1 büyüklüğündeki depremden dolayı tüm İzmirlilere geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Cumhur İttifakı olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın ardında bugün de ilçe belediye başkan adaylarımızı açıklamak için bir aradayız. 

"TÜRKİYE'DE ARTIK ŞOVLA, ALGIYLA BAŞKANLIK YAPMA DEVRİ SONA ERMİŞTİR"

Amacımız aday belirleme işlemlerini en kısa sürede bitirerek tüm enerjimizi 31 Mart'ta sandıkları patlamak için kullanmaktır. Milletimiz 31 Mart'ta şehirlerini eser ve hizmet siyasetiyle yönetecek belediye başkanlarını tercih edecektir.

Türkiye'de artık sadece şovla algıyla belediye başkanlığı yaparak şehirlerimizin yıllarını heba etme devri sona ermiştir.

''GELİN HİÇBİR ŞEHRİMİZİ TÜRKİYE YÜZYILI BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞINDAN MAHRUM BIRAKMAYALIM''

Gelin İzmir başta olmak üzere hiçbir şehrimizi "Türkiye Yüzyılı" belediyeciliği anlayışından mahrum bırakmayalım.

Milletimiz, 31 Mart'ta şehirlerini, ortak değerlerini istismar siyasetiyle değil eser ve hizmet siyasetiyle yönetecek belediye başkanlarını tercih edecektir.

Bizim adaylarımız, belediye başkanlığı koltuğunda oturan ama gözü, gönlü ve aklı başka yerlerde olan isimler gibi değildir, olmayacaktır. Ülkemizin başına 40 yıldır musallat edilen bölücü terör belası yeniden bu toprakları işgal girişiminin parçası.

Emperyalist güçler sinsi oyunlara içeriden destek verecek maşaları figüranları daima buldular. Kimi bilerek kimi bilmeyerek bu senaryolarda rol üstlenenler tarih önünde hak ettikleri notları almışlardır. Hükümetimizin ilk dönemi ülkenin yakasından düşmek istemeyen vesayet güçlerine karşı mücadele ile geçti.

''TÜRKİYE YÜZYILI YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ HIZLANDIRACAĞIZ''18. seçimimize 18. imtihanımıza hazırlanıyoruz. İnşallah bu seçimi de başarıyla tamamlayıp Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüzü hızlandıracağız.

Siyasi ve ekonomik bağımsızlığını tahkim eden Türkiye'nin bölgesel ve küresel sorumlulukları artıyor.

ULUSLARARASI ADALET DİVANI'NIN ALDIĞI KARAR

Uluslararası Adalet Divanı'nın dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızı adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun sesine kulak vererek saldırılarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz. 

Tüm bu gerçeklere rağmen Türkiye'nin kendi topraklarından vatandaşlarından ibaret bir güç olmadığını hala anlamayanlar var.

''NE İZMİR, NE DE İZMİRLİ KİMSENİN TEKELİNDEDİR''

Ne İzmir, ne de İzmirli kimsenin tekelindedir. Bu şehre azimle hizmet eden herkes İzmirlidir. İzmir'in ilçeleri, mahalleleri, sokaklarının hali ortada. Körfezi kokutanların bu şehre vereceği hiçbir şey yok.

İzmir'in bu seçimlerde kendisini yıllardır ihmal edenlerden sandıkta hesap soracağına, tercihini gerçek belediyecilikten yana yapacağına yürekten inanıyorum. Tüm rezilliklerini Atatürk'ün silüeti altında gizleyeceklerini sananlar, 31 Mart'ta hak ettikleri dersi alacaklardır.

HAMZA DAĞ: YENİ BİR HİKAYE YAZMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Hamza Dağ'ın açıklamalarından satır başları;

Derdimiz İzmir'i hak ettiği değerlere çıkarmaktır. Bizim tek derdimiz İzmir'dir. İzmir'i Ege'nin incisi olmanın dışında Türkiye'nin incisi yapacağız.

Belediyecilik denildiğine herkesin aklına ilk olarak AK Parti gelmektedir. AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki başarısının sırrı sizlerin ortaya koyduğu belediyecilik modeliyle mümkün oldu.

Bu şehirde yeni bir hikaye yazmak için mücadele edeceğiz. İzmir'i hak ettiği yere kavuşturacağız. İzmir'i daha yaşanılabilir kılacağız.

Haftanın Öne Çıkanları

AK Parti Gaziantep’te işlem tamamlandı! O ilçeye sürpriz atama

2024-01-22 17:32 - Siyaset

3 il için korkutan açıklama: Faylarda gerilim arttı

2024-01-25 18:13 - Gündem

AK Parti Gaziantep İlçe Adayları Pazar Günü Tanıtılacak

2024-01-26 15:49 - Siyaset

Kira kavgasında eniştesini öldürdü

2024-01-21 23:18 - Asayiş

AK Parti Nurdağı Adayı Belli oldu!

2024-01-27 13:45 - Siyaset

Sağlık Bakanı Koca'dan son dakika 'Hastalık X' açıklaması

2024-01-24 15:12 - Gündem

Milletvekili Gürban'dan İşsizlik Sigortasına dair kanun teklifi

2024-01-25 13:50 - Gündem

Gaziantep’te üniversite öğrencisi sokak ortasında öldürüldü

2024-01-23 12:14 - Asayiş

Yoğun kar yağışı uyarısı. Beklenen kar yağışı Gaziantep’te başladı.

2024-01-26 09:11 - Gündem

Gaziantep Nurdağı ve Araban’a yeni kaymakamlar atandı.

2024-01-27 01:43 - Gündem

İlgili Haberler

AB liderleri, birliğin yeni üst düzey liderleri konusunda anlaştı

01:29 - Siyaset

Bolivyalı Bakan Castillo: "Darbe girişimi konusunda istihbarata sahiptik"

22:39 - Siyaset

Pakistan Büyükelçiliğinden "Pirinç Festivali"

20:44 - Siyaset

Azerbaycanlı Bakan Bayramov: "Ermenistan’la barış görüşmelerinde önemli ilerleme var"

19:44 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan uluslararası topluma Gazze çağrısı: "Uluslararası toplumun artık ağırlığını koyması lazım"

18:51 - Siyaset

Günün Manşetleri

Beton mikseri ile çarpışan motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti

19:51 - Asayiş

Bugün Gaziantep'te kaç kişi vefat etti? 27 Haziran 2024

18:29 - Defin Listesi

Gaziantep'te bugün hangi eczaneler nöbetçi? (27.06.2024)

18:25 - Sağlık

Gaziantep FK'nin kamp programı belli oldu

17:13 - Spor

GTB’den aynı anda iki fotoğraf yarışması birden

16:33 - Gündem