?>

Toroslar’da hasar gören sokaklar yenileniyor

Mersin'in merkez ilçe toroslar belediyesince, alt yapı çalışmaları nedeniyle hasar gören sokaklar bir bir yenileniyor.

Yaşam - 2 yıl önce

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesince, alt yapı çalışmaları nedeniyle hasar gören sokaklar bir bir yenileniyor.

Bu çerçevede Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde su, elektrik, doğalgaz ve internet gibi alt yapı çalışmaları nedeniyle asfalt bütünlüğü bozulan ve tahrip olan yollarda asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, yoğun kış ayları öncesinde Çağdaşkent, Çukurova, Sağlık, Tozkoparan, Selçuklar, Kurdali, Mevlana, Yusuf Kılıç, Mustafa Kemal, Yalınayak, Mithat Toroğlu ve Osmaniye mahallelerindeki belirlenen sokaklarda asfalt yenileme çalışmalarını tamamladı.

Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ise Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a, ilgi ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Yılmaz’ın, her zaman yanlarında olduğunu belirten mahalle sakinleri, “Yollarımız, alt yapı çalışmalarından sonra bozuldu. Yürüyemiyorduk, ulaşımda sıkıntı çekiyorduk ve çocuklarımız sokaklarımızda oynayamıyordu. Belediyemizin asfaltlama çalışmalarıyla yağmur yağsa bile şimdi yollarımızda bir damla su birikintisi olmuyor. Bu çalışmaların kış gelmeden tamamlanması bizleri mutlu etti. Başkanımızdan ve ekibinden çok memnunuz” dediler. "Başkanımıza teşekkür ederiz"

Çukurova Mahallesi’nde yürütülen asfaltlama çalışmalarından dolayı mahalle sakinleri adına Başkan Yılmaz’a teşekkür eden Mahalle Muhtarı İlkay Küçükcan ise “Çukurova Mahallemizde alt yapısı bitmiş sokaklarımızda asfaltlama çalışmaları Toroslar Belediyemiz tarafından yapıldı. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bu çalışmaları hızlıca bitiren Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Tozkoparan Mahalle Muhtarı Erhan Şam da doğalgaz, elektrik ve su gibi çalışmaların yerin altına alınmasının ardından mahallesindeki yol ve kaldırımların bozulduğunu belirterek, bu çerçevede asfaltlama ve kaldırım çalışması başlatan Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Şam; “Asfalt çalışmalarımız yapıldı, kilit parke döşenen sokaklarımız tamamlandı. Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

Başkan Yılmaz’a duyarlılığından dolayı teşekkür eden Mithat Toroğlu Mahalle Muhtarı Faruk Doğan ise “Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalardan çok memnunuz. Başkanımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. “Çözüm odaklı çalışıyoruz"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, göreve geldikleri günden bugüne kadar imkanları ölçüsünde ilçenin bütün mahallelerine hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Vatandaşların hizmetlerden memnun olmasının çalışma azimlerini daha da artırdığını kaydeden Başkan Yılmaz; “Hemşehrilerimizin beklentilerini biliyor ve hizmetlerimize bu doğrultuda yön veriyoruz. İlçemizin dört bir yanında ulaşımı kolaylaştırmak adına çözüm odaklı ve ’çevik belediyecilik’ anlayışıyla çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerimizin yanı sıra alt yapı sorunları bitmiş, üst yapı çalışmaları tamamlanmış bir ilçe hedefindeyiz. Toroslarımızda birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel işler yapıyoruz. Hemşehrilerimizle birlikte omuz omuza hizmete devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep M1 Alış veriş merkezi Erdemoğlu Holding’e geçiyor.

2022-11-29 09:15 - Ekonomi

Şehidin var Gaziantep!. Gaziantep'e şehit ateşi düştü...

2022-11-26 21:58 - Gündem

Gaziantep dahil 26 ilde 2 bin 500 seçmene soruldu. Son anket sonuçları açıklandı! İşte partilerin oy oranları.

2022-11-28 17:28 - Siyaset

Gaziantep Şehitkamil Kaymakamı değişti.

2022-11-23 23:01 - Gündem

Şehidin var Gaziantep. Nizipli Teğmen Onur şehit oldu

2022-11-25 19:34 - Gündem

Gaziantep’te o etkinlikler Valilik kararı ile yasaklandı.

2022-11-25 16:09 - Gündem

Gaziantep FK’da Olağanüstü seçim kararı

2022-11-30 15:31 - Spor

Şehit askerimizin vasiyeti yürek parçaladı!

2022-11-28 11:02 - Gündem

Hükümet Konağıydı, Cafe Oldu

2022-11-25 12:23 - Gündem

Çember daralıyor: Karayılan'ın dibindeki terörist artık ölü

2022-11-25 15:39 - Gündem

İlgili Haberler

Nemrut Kalderası’nda sonbahar temizliği yapıldı

13:45 - Yaşam

Evcil kuş gibi gelip eline kondu, izleyenler hayret etti

13:30 - Yaşam

Rize’de heyelan nedeniyle 3 ev boşaltıldı

13:12 - Yaşam

Yaralı halde bulunan hayvanlar koruma altına alındı

12:45 - Yaşam

Kars’ta Doğa Yürüyüşü ve Yaban Hayatı Gözlemi etkinliği gerçekleştirildi

12:37 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep'ten 9 ayda 7 milyar 321 milyon dolarlık ihracat yapıldı

13:02 - Ekonomi

GAÜN’de Cumhuriyet Bayramı’na özel nostaljik kutlama

12:49 - Eğitim

Ünverdi’den 29 Ekim mesajı

12:35 - Gündem

Doğal kaynaktan enerji ihtiyacı duymadan gelen su ile yaşanan sıkıntılar tarih oldu

12:25 - Yaşam

Ünverdi’den 29 Ekim mesajı

12:23 - Gündem