?>

Uzmanlar, ’Medicana Bursa 4K Ortopedi ve Travmatoloji Buluşması’nda bir araya geldi

Medicana bursa hastanesi'nin düzenlediği medicana bursa 4k ortopedi ve travmatoloji buluşması ‘' çocuk kırıklarında zor kararlar ‘'adlı programda ortopedi ve travmatoloji alanında uzman hekimler bir araya geldi.

Sağlık - 3 ay önce

Medicana Bursa Hastanesi’nin düzenlediği Medicana Bursa 4K Ortopedi ve Travmatoloji Buluşması, ’Çocuk Kırıklarında Zor Kararlar’ adlı programda ortopedi ve travmatoloji alanında uzman hekimler bir araya geldi.

Medicana Bursa Hastanesi’nin düzenlediği Medicana Bursa 4K Ortopedi ve Travmatoloji Buluşması “Çocuk Kırıklarında Zor Kararlar” adlı programa Bursa ve çevre illerden ortopedi ve travmatoloji alanında uzman hekimler yoğun ilgi gösterdi. Prof. Dr. Bartu Sarısözen’in moderatörlüğündeki programa İstanbul İzmir Bursa Eskişehir gibi illerden doktorlar katıldı. Ortopedi ile ilgili bu işe gönül vermiş, sadece bu işle ilgilenen her kurumdan duayen isimlerin bir arada olduğu ortak bir konsey gerçekleştirdiklerini belirten Prof. Dr. Yüksel Özkan, "Bu vesileyle Medicana Bursa Ortopedi Kliniği olarak bölgede düzenlediğimiz önemli bir toplantıda meslektaşlarımızla bir araya geldik. Bu akşamki toplantıda çocuk ortopedi alanında uzman meslektaşlarımız kendi deneyimlerini paylaşacaklar. Mesleğimizde özellikle çocuk olunca ortopedik bir travmada yaklaşımda zorlanmaktayız. Bu anlamda kendi deneyimlerini paylaşıp, meslektaşlarımızla bir araya gelme noktasında bu bilimsel toplantının sosyal bir önemi de var. İzmir’den ve İstanbul’dan çocuk ortopedisinin gelişmesinde çok önemli katkılarda bulunan meslektaşlarımızla bir araya geleceğiz. Ben bize destek veren Medicana Ortopedi Kliniğine, hastane yönetimine ve katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Medicana Bursa Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Armağan Can Ulusaloğlu, "Bizler burada hastaları konuşmak, konsey oluşturmak ve onlara en iyi hizmeti bütün meslektaşlarımla devlet hastanesi, özel sektör ve üniversite birlikte sonuçlara vararak sunabilmek için bir araya geldik. Çok değerli hocalarımız var. Onlarla birlikte bu olguları konuşacağız. Hastalar adına karar verirken hepimizin görüşünün olması başarıya giden en önemli şeydir. Çocuk kırıklarında zor kararlar konusunu ele aldık. Bu dönemin kırıkları, bu dönemin mevsimi olduğu için exspert hocalarımızla meslektaşlarımıza destek olmaya çalışacağız" diye konuştu.

Profesör Dr. Önder Karanderer ise, “Toplantıya İzmir Tınaztepe Üniversitesinden katılıyorum. Nazik davetleri için Yüksel ve Gökhan hocaya çok teşekkür ediyorum. Bugün Bursa’da çocuk kırıklarını masaya yatıracağız, tüm özelliklerinden bahsedeceğiz. Ben de özellikle çocuk kırıklarında alçılama tedavisindeki sınırlarda bahsedeceğim. Değerli bir toplantı olacağını düşünüyorum’’ dedi

Uludağ Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bartu Sarısözen ise; “Bizi buraya bilimsel bir toplantı için toplayan Medicana’ya ve oradaki tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Çocuk kırıklarıyla ilgili bir toplantı planlandı. Toplantıda yedi tane konuşmacı olacak. Oturumların içerisinde çocuk kırıklarının yetişkin kırıklarından farklılıkları, çocuk kırıklarının nasıl iyileştiği vb konular için Türkiye’nin çeşitli yörelerinden öğretim üyesi arkadaşlarımız davet edildi. Bilimsel anlamda çok yaralı bir toplantı olacağını düşünüyorum’’ dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te banka çıkışı milyonluk soygun

2024-07-02 19:21 - Asayiş

Gaziantep’te borç intiharı

2024-07-01 20:47 - Asayiş

Arap basını ayrıntıları aktardı: Ankara-Şam hattında PKK ve sığınmacı pazarlığı

2024-07-03 10:27 - Dünya

CHP Gaziantep il Kadın Kolları başkanı o isim oldu.

2024-06-30 18:19 - Siyaset

Suriye ile çözüme sabotaj! İçte ve dışta sınırsız tahrik

2024-07-02 11:33 - Gündem

Gaziantep’te feci kaza: 1 ölü, 2’si ağır 5 yaralı

2024-06-30 16:19 - Asayiş

Gürban “Vekil maaşına zam yapmayın teklifi verdi.

2024-07-03 20:32 - Siyaset

Osmaniye’de kamyon köprüden düştü: 1 ölü

2024-07-04 10:23 - Asayiş

Altı ilden peş peşe kötü haberler!

2024-06-29 20:13 - Gündem

Ali Şahin, Gaziantep için müjdeli haberi verdi

2024-07-05 16:40 - Sağlık

İlgili Haberler

Denizli’de iki firmanın zeytinyağına farklı yağ karıştırdığı belirlendi

11:02 - Sağlık

Değişen mevsimle birlikte aktarlara ilgi arttı

10:27 - Sağlık

Dünyada 51 olan ortalama menopoz yaşı Türkiye’de 47 oldu

10:12 - Sağlık

Bağımlılığı önlemek ailede başlıyor

10:05 - Sağlık

Meme koruyucu cerrahi, herhangi bir estetik probleme yol açmıyor

09:54 - Sağlık

Günün Manşetleri

Otobüsün bağajından 18.5 kilo skunk ele geçirildi

10:43 - Gündem

Gaziantep'te ürküten tablo! 2024 yılında 73 kişi intihar etti

10:33 - Gündem

GİBTÜ’de Erasmus günleri 2024 gerçekleştirildi

10:23 - Gündem

Dolar Euro ne kadar oldu?

10:22 - Ekonomi

Gaziantep'te bugün hava nasıl olacak?

10:19 - Yaşam