USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Ağıralioğlu’nun Gaziantep koordinatörü Mustafa Baba oldu.

Yavuz Ağıralioğlu’nun Liderliğinde Kurulacak Partinin Gaziantep İl Koordinatörü Mustafa Baba Oldu.

Ağıralioğlu’nun Gaziantep koordinatörü Mustafa Baba oldu.
15-10-2024 18:05
15-10-2024 18:11
Google News

Yavuz Ağıralioğlu’nun öncülüğünde kurulacak olan partinin Gaziantep teşkilatlanma çalışmalarında önemli bir adım atıldı.

Yapılan istişareler ve öneriler doğrultusunda GAÜN Konservatuar mezunu Tekstiilci iş insanı Mustafa Baba, Gaziantep İl Koordinatörü olarak görevlendirildi. Partinin resmi duyurusunda, teşkilatlanma sürecinde Mustafa Baba’ya başarılar dilenerek, çalışmaların hızla devam edeceği vurgulandı.

Parti teşkilatlarıyla ilgili bilgiyi paylaşan Teşkilatlanmadan sorumlu 27.dönem Aksaray milletvekili Ayhan Erel, koordinasyon çalışmalarına hız verileceğinin sinyallerini verdi.

Bu gelişme, yeni partinin Gaziantep’te güçlü bir teşkilat yapısı kurma hedefinde kararlı olduğunu ve saha çalışmalarına hız vereceğini gösteriyor.

Ayrıca 28 Ekim'de Ankara'da liyakatli şöhretsizler adıyla Yavuz Ağıralioğlu'nun yapacağı toplantı sonrası partinin kuruluşunu resmen ilan edeceği öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Osman akalin
Osman akalin 3 saat önce
Hayret ki hayret Daha bazı akıllar ülkemizde demokrasi yok gibi laflar ederler,bakın aklına gelen serbestçe parti kuruyor,hatırladığım kadar yanılmıyorsam şehit yakınına kufredenler dahi o yaptıkları ayıba rağmen siyaset yapabiliyorlar ancak tabanı olmayan ilkeleri olmayan hiç bir girişim başarılı olamaz,kaybolup gitmeye mahkumdur,insanlar neyin peşindeler siyaset bu kadarmi?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler