USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

“103 Maamed” Geri Döndü

Küçükken motosiklet tutkusuyla tanınan ve çevresindekilerin “103 Maamed” lakabını taktığı Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, bu sevgisini yıllar sonra çocuklarla buluşturdu.

“103 Maamed” Geri Döndü
20-10-2024 23:08
20-10-2024 23:12
Google News

Türk Chopper MK Gaziantep ekibiyle birlikte keyifli bir etkinliğe imza atan Yılmaz, Öğümsöğüt Mahallesi’nde çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Motosiklet Tutkusuyla Şehir Turu

Yıllardır motosikletlere duyduğu ilgiyle bilinen Yılmaz, motorcu arkadaşlarıyla birlikte şehri turladı. Renkli görüntülere sahne olan şehir turunda Türk Chopper ekibiyle birlikte Şehitkamil  sokaklarında dolaşan Yılmaz, enerjisi ve samimiyetiyle ilgi topladı. Motor seslerinin yankılandığı bu turun ardından ekip, Öğümsöğüt Mahallesi’nde kendilerini bekleyen çocuklarla buluştu.

Çocuklarla Çizgi Film Keyfi

Etkinliğin ikinci durağında Yılmaz ve ekibi, çocuklara açık hava sineması kurarak onları çizgi film keyfiyle buluşturdu. Çocuklarla bir araya gelerek film izleyen Yılmaz, onlarla sohbet etti ve keyifli anlar geçirdi. Çocukların mutluluğu yüzlerinden okunurken, etkinlik herkesin hafızasında güzel bir anı olarak yerini aldı.

Umut Yılmaz: “Sevginin ve Paylaşmanın Gücüne İnanıyorum”

Çocuklarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Motosiklet tutkum çocukluğumdan beri var. Beni o zamanlar ‘103 Maamed’ diye çağırırlardı. Bugün bu tutkuyu motorcu dostlarımızla çocuklara da yaşatmak istedik. Sinema etkinliğimizle onların yüzündeki gülümsemeye tanık olmak paha biçilemez,” dedi.

Bu etkinlik, hem motosiklet tutkunları hem de çocuklar için unutulmaz anlara sahne olurken, Şehitkamil Belediyesi’nin çocuklara yönelik sosyal projelerine de yeni bir renk kattı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler