USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

30 yıldan fazladır küs olan kardeşler, başkanlık seçiminde yarışacak

Kanada'da 30 yılı aşkın bir süredir küs olan iki kardeş, belediye başkanlığı seçimlerinde karşı karşıya geldi. Belediye başkanının kardeşi Charles Steele, "Kardeşimin kibri beni artık rahatsız ediyor" diyerek adaylığını açıkladı.

30 yıldan fazladır küs olan kardeşler, başkanlık seçiminde yarışacak
25-10-2022 18:39
Google News

Kanada'da, 30 yıldır konuşmayan küs kardeşlerin seçim mücadelesi gündeme damga vurdu. Ontario eyaletine bağlı Port Colborne'da mevcut Belediye Başkanı Bill Steele'ın seçimlerde, uzun zamandır konuşmadığı kardeşi Charles Steele'a karşı mücadele vereceği açıklandı. Geçtiğimiz hafta düzenlenen münazarada karşı karşıya gelen ikili, 30 yıl sonra ilk kez konuştu.

17. yüzyıldan kalma savaş gemisi bulundu17. yüzyıldan kalma savaş gemisi bulundu

"KİBRİ BENİ RAHATSIZ EDİYOR"

Ateşli geçen tartışma sonrası açıklamalarda bulunan Charles Steele, "Kalabalığın önünde daha önce hiç tartışmaya katılmamıştım. Çok gerildim ve zaman zaman sinirlendim" dedi.

Bill Steele (Sağdaki) ile Charles Steele (Soldaki)

Kardeşine karşı neden aday olduğu sorulan Charles, "Kardeşim, belediye başkanlığının kendi hakkı olduğunu düşünüyor. Kibri beni rahatsız ediyor. Bunu demokrasi için yapıyorum" sözlerini sarf etti.

Kral 3. Charles, Rishi Sunak'ı İngiltere başbakanı olarak atadıKral 3. Charles, Rishi Sunak'ı İngiltere başbakanı olarak atadı

"KARDEŞİM AŞIRI SAĞCI"

Belediye Başkan Adayı, Bill Steele'ın siyasi görüşünün kendisinde "çok farklı" olduğunu vurgulayan Charles, "Kardeşim epey sağcı. Vatandaşların, geleceğimizi güçlü seçkinlere teslim etmediklerini ve geri aldıklarını görmek istiyorum" dedi.

Son seçimde, seçmenlerin yarısından azının oy kullandığını kaydeden Charles, halka sandığa gidip oy vermesi için çağrıda bulundu.

Geçmişte postacılık yaptığını ve emekli maaşıyla geçindiğini belirten Charles, "sabit gelirle yaşamanın nasıl bir şey olduğunu bildiğini" kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler