USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

90 bin camide sela verildi! Mustafa Karataş Hoca canlı yayında dua etti

Diyanet İşleri Başkanlığının çağrısıyla Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için ülke genelindeki camilerde sela okundu. Prof. Dr. Mustafa Karataş Hoca ise, hayatını kaybedenler için canlı yayında dua etti.

90 bin camide sela verildi! Mustafa Karataş Hoca canlı yayında dua etti
07-02-2023 02:23
Google News

Başkanlıktan yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelindeki 90 bin camide, yatsı ezanından yarım saat önce depremde hayatını kaybedenler için sela verildi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da depremden etkilenen Gaziantep'te, vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

"BÜTÜN ÜLKE OLARAK, MİLLET OLARAK EL BİRLİĞİ İLE BU SIKINTILARI AŞACAĞIZ"

Hacı Perihan Kıymık Camisinde dua eden Erbaş, "Bütün ülke olarak, millet olarak el birliği ile bu sıkıntıları aşacağız inşallah. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak müftülerimiz, imamlarımız, müezzinlerimiz, bütün görevlilerimiz sizlerin hizmetinde. Cenab-ı Hak birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Her türlü afetten, felaketten, kötülükten, şerden bizleri muhafaza eylesin. Allah yar, yardımcımız olsun." ifadelerini kullandı.

AYASOFYA-İ KEBİR CAMİİ'NDE SELA OKUNUP DUALAR EDİLDİ

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybedenler için ülke genelindeki camilerde yatsı namazı öncesi sela okunup dualar edildi.

Depremde hayatını kaybedenler için yurt genelindeki camilerde selalar okunarak yatsı namazı öncesi dualar edildi.

Ayasofya-i Kebir Camii'nde dualar edildi