USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Adana’da 11 kaçak göçmen yakalandı

Anıl ATAR-Eser PAZARBAŞI/ADANA, (DHA)- ADANA’da polisin takibiyle uygulama noktasında durdurulan 2 araçta Suriye ve Afganistan uyruklu 11 kaçak göçmen yakalandı. Gözaltına alınan sürücülerden S.K. (26) tutuklandı, H.B. (35) ise adli

Adana’da 11 kaçak göçmen yakalandı
07-05-2023 09:58
Google News

Anıl ATAR-Eser PAZARBAŞI/ADANA, (DHA)- ADANA’da polisin takibiyle uygulama noktasında durdurulan 2 araçta Suriye ve Afganistan uyruklu 11 kaçak göçmen yakalandı. Gözaltına alınan sürücülerden S.K. (26) tutuklandı, H.B. (35) ise adli kontrolle serbest kaldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda takibe aldıkları hafif ticari araç ile otomobili, uygulama noktasında durdurdu. Araçlarda, ülkeye yasa dışı yollarla girdiği tespit edilen 5’i Suriye, 6’sı Afganistan uyruklu 11 kaçak göçmen yakalandı. Sürücüler S.K. ile H.B gözaltına alınırken, kaçak göçmenler ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından ‘göçmen kaçakçılığı’ suçlamasıyla adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.K. tutuklanırken, H.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler