USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Adana’da dron destekli operasyonda aranan 11 şüpheli yakalandı

Anıl ATAR/ADANA, (DHA)- ADANA’da çok sayıda ekibin katıldığı dron destekli operasyonda; haklarında gözaltı kararı bulunan 11 şüpheli yakalandı. Aramalarda ise tarihi eser niteliğinde 540 sikke, ruhsatsız tüfek ve tabanca ile çok s

Adana’da dron destekli operasyonda aranan 11 şüpheli yakalandı
08-08-2023 14:48
Google News

Anıl ATAR/ADANA, (DHA)- ADANA’da çok sayıda ekibin katıldığı dron destekli operasyonda; haklarında gözaltı kararı bulunan 11 şüpheli yakalandı. Aramalarda ise tarihi eser niteliğinde 540 sikke, ruhsatsız tüfek ve tabanca ile çok sayıda fişek ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan aranan şüphelilerin yakalanması için operasyon başlattı. Ekipler, Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi’ndeki çok sayıda adrese şafak vakti eş zamanlı baskın yaptı. Dron destekli operasyonda; haklarında gözaltı kararı bulunan 11 şüpheli yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda tarihi eser niteliğinde 540 sikke, ruhsatsız tabanca ile 3 pompalı tüfek, silahlara ait çok sayıda fişek ele geçirildi. Emniyete götürülen şüphelilerin, sorgularının sürdüğü bildirildi. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler