USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Adıyamanlı sporcular dereceyle döndü

Konya’da düzenlenen türkiye görme engelliler büyükler atletizm şampiyonası’nda, adıyaman’ı temsil eden sporcular önemli başarılara imza attı.

Adıyamanlı sporcular dereceyle döndü
17-10-2024 12:52
Google News

Konya’da düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Büyükler Atletizm Şampiyonası’nda, Adıyaman’ı temsil eden sporcular önemli başarılara imza attı.


Adıyamanlı sporculardan Kader Güvenç, 1.500 ve 400 metre kategorilerinde Türkiye Şampiyonu olurken, Mustafa Yılmaz cirit atma branşında Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.


Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, altın ve bronz madalya kazanan sporcular ve antrenörünü makamında kabul etti.


Sporcuların azmi ve disiplinli çalışmalarıyla başarıya ulaştıklarını vurgulayan Müdür Keleş, “Emek veren her sporcu, bu çabalarının karşılığını mutlaka madalya ile alıyor. Gençlerimizin ve öğrencilerimizin hangi branşta olursa olsun spor yapmalarını destekliyoruz. Sporcularımızın başarıları, ilimize kazandırılan altın madalyalar bizleri son derece mutlu ediyor. Başarılarıyla bizleri gururlandıran atletlerimize ve onları yetiştiren antrenörlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler