USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

ADÜ Tıp Fakültesi 21. dönem mezunlarını verdi

Aydın adnan menderes üniversitesi (adü) tıp fakültesi 21. Dönem mezunlarını verdi. Adü binali yıldırım stadyumu’nda gerçekleşen mezuniyet töreninde tıp fakültesinden mezun olup hekimlik mesleğine adım atan gençleri aileleri yalnız bırakmadı.

ADÜ Tıp Fakültesi 21. dönem mezunlarını verdi
28-06-2024 11:15
Google News

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi 21. dönem mezunlarını verdi. ADÜ Binali Yıldırım Stadyumu’nda gerçekleşen mezuniyet töreninde tıp fakültesinden mezun olup hekimlik mesleğine adım atan gençleri aileleri yalnız bırakmadı.


Mezuniyet törenine ADÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Aköz’ün yanı sıra Kara Harp Okulu Komutanı Tümgeneral Gültekin Yaralı, Rektör Yardımcıları Üniversite Hastanesi Başhekimi, fakülte dekanları, dekan yardımcıları, başhekim yardımcıları, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende, Tıp Fakültesi 21. Dönem Birincisi Dr. Minevver Esma Acat, emeklerinden dolayı ailelerine ve öğretim üyelerine kendisi ve mezun arkadaşları adına teşekkürlerini iletti.


En itibarlı meslek gruplarından biri olan Hekimlik mesleğinin önemine değinen Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ayhan Aköz, “Nerede bir salgın, savaş veya afet olsa biz hep oradayız ve orada olmaya devam edeceğiz. Şu an dünya çapında devam eden çatışmalar, savaşlar ve zorluklar, sağlık çalışanları ve hekimler için büyük bir risk oluşturmasına rağmen, onlar kahramanca görevlerini yerine getirmeye devam ediyorlar. Bizim sizlerden isteğimiz, mesleğinizi bilimin ve ilimin ışığında adaletle kimseyi ayırmadan yapmanızdır. Bu zor yolda arkanızda duran ailelerinize ve sizlerin gelişiminde büyük emekleri olan öğretim üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.


2023-2024 Akademik Yılı Dönem Birincisi Dr. Minevver Esma Acat’ın mezuniyet kütüğüne ismini çakmasının ardından kendisine başarı belgesi takdim edildi.


Mezun öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi ve öğrencilerin hekimlik andını okumasıyla devam eden tören, öğrencilerin keplerini atma seremonisi ile sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler