USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Afyonkarahisar’da 3X3 Yıldız Kızlar Basketbol Müsabakaları Son Buldu

Afyonkarahisar’da düzenlenen Okul Sporları faaliyet programında yer alan 3X3 Yıldız Kızlar Basketbol müsabakaları sona erdi. Dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.

Afyonkarahisar’da 3X3 Yıldız Kızlar Basketbol Müsabakaları Son Buldu
01-03-2024 14:13
Google News

Afyonkarahisar’da düzenlenen Okul Sporları faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilen 3X3 Yıldız Kızlar Basketbol müsabakaları Mustafa Abi Spor Salonu’nda sona erdi.

Müsabakalarda dereceye giren sporcular, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından ödüllendirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu, müsabakalar süresince tüm takımların gösterdiği performanstan ve mücadele azminden etkilendiğini belirterek, sporcuları tebrik etti.

Turnuvanın Afyonkarahisar’da basketbol sevgisini ve heyecanını yeniden canlandırdığını ifade eden Kasapoğlu, sporcuların sahadaki performansının izleyicileri büyülediğini söyledi. Ödül töreninde dereceye giren sporcular madalya ve kupalarını alarak gururla poz verirken, mücadele dolu günler geride kaldı. Afyonkarahisar’da düzenlenen 3X3 Yıldız Kızlar Basketbol müsabakaları, sporun dostluk ve fair-play ruhunu en güzel şekilde yansıttı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler