USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
العربية

AK Parti'den son dakika terörist Gülen açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, terörist Fethullah Gülen'in ölümüne ilişkin, 'İnsanlığa, milletimize ihanet etmiş bir haindi. Bütün kötülüklerle bu dünyayı terk etmiş oldu.' açıklamasında bulundu.

AK Parti'den son dakika terörist Gülen açıklaması
21-10-2024 16:48
Google News

SON DAKİKA HABERİ: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Çelik, terörist FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümüne ilişkin, "Tüm ihanetleriyle bu dünyayı terk etti" açıklamasında bulundu.

Ömer Çelik'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

İslam'a, insanlığa, milletimize ihanet etmiş haindi. bugün vatansız olarak hayatını kaybetti. Yaptığı kötülükler böyle bir şahsın ismini Netanyahu ile yan yana yazdırmıştır.

Milli egemenliği çalmak üzere, ordumuza kötülük yapmak üzere bir taşeronluk yaptığını göstermekte. Gülen, ihanet şebekesi ile, hizmet ettiği odaklar ile büyük bir ihanet ve cinayet yaptı. Bütün ihanet ve cinayetleri ile bu dünyayı terk etti. Bütün fiziki unsurları ile kararlılıkla mücadele edeceğiz. Aynı zamanda bu zihniyet ile de aynı güçle mücadele edeceğiz. Emperyalist güçlerin taşeronluğunu yapmış bir şahıstı. 

15 Temmuz sonrası kimler tarafından himaye edildiklerini de gördük. Milli değerleri istismar eden kötülük abidesinin hayatı bu şekilde son bulmuş oldu.

İSRAİL MESAJI

Netanyahu katliamlarına devam ediyor. Esas problem bunlara silah verenlerdir. Eninde sonunda bu soykırım şebekesi insanlık mahkemesinde yargılanacak ve cezalarını alacaklardır. 

 

 

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

 

Kaynak: HABER7.COM

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler