USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK Parti Gaziantep’in “Her evin bir hikayesi var.” Projesi gönüllere dokunuyor.

Başkanlığını AK Parti İl Başkan Yardımcısı Zehra Ünal’ın yaptığı AK Parti Gaziantep İl Sosyal Politikalar Başkanlığı’nın hayata geçirdiği “Her evin bir hikayesi var” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

AK Parti Gaziantep’in “Her evin bir hikayesi var.” Projesi gönüllere dokunuyor.
24-08-2022 12:06
24-08-2022 12:07
GAZİANTEP
Google News
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bayram Kemal Kılıç ve beraberindeki AK Parti heyeti Şehitkamil ilçesindeki Karaoğlan mahallesinde milletin evinde konuk oldu.
“Her evin bir hikayesi var” projesi kapsamında aileleri ziyaret ederek hal ve hatırını soran, sıkıntılarının çözümü işin çalışmalar yapan AK Parti heyetine başkanlık eden AK Parti Gaziantep  İl Başkan Yardımcısı Bayram Kemal Kılıç, ziyaret ettikleri evlere Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek taleplerini ve Önerilerini not alıyor.
“Her evin bir hikayesi var” projesi kapsamında Önceki gün Şehitkamil İlçesi Karaoğlan mahallesinde evlere misafir olan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bayram Kemal Kılıç, “milletin adamının selamını millete, milletin selamını milletin adamına iletiyoruz. Hedef 2023. Durmak yok millete hizmet etmeye devam” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler