USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

AK Parti Gaziantep’te Araban ve Oğuzeli İlçe Kongrelerini Coşkuyla Tamamladı

AK Parti Gaziantep teşkilatı, Araban 7. Olağan ve Oğuzeli 6. Olağan İlçe Kongrelerini geniş katılımla ve büyük bir coşku içinde gerçekleştirdi

AK Parti Gaziantep’te Araban ve Oğuzeli İlçe Kongrelerini Coşkuyla Tamamladı
27-10-2024 19:20
27-10-2024 20:29
GAZİANTEP
Google News

 Araban ve Oğuzeli ilçelerinde düzenlenen kongrelere partililer, yerel yöneticiler ve çok sayıda vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Birlik ve dayanışma mesajlarının öne çıktığı kongrede, partililer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde “Daha güçlü bir Gaziantep, daha güçlü bir Türkiye” hedefine bağlılıklarını vurguladı.

Toplantılarda söz alan teşkilat üyeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vizyonuna ve Türkiye’nin geleceği için ortaya koyduğu hedeflere olan desteklerini dile getirdi.

Yapılan konuşmalarda, AK Parti’nin Türkiye’nin kalkınması ve Gaziantep’in daha da gelişmesi için süregelen çalışmaların durmaksızın devam edeceği ifade edildi. İl ve ilçe teşkilatlarının, bölgedeki vatandaşların refahını artırmak ve kentin potansiyelini daha ileriye taşımak için yoğun çaba gösterdiği belirtilirken, özellikle eğitim, sağlık, altyapı gibi önemli alanlarda yapılan yatırımların ve projelerin Gaziantep’e sağladığı katkılardan bahsedildi.

Araban 

Seydi Vakkas Ömeroğlu

Oğuzeli’nde ise Hilmi Özbudak güven tazeleyerek yeniden seçildiler

Kongreye katılan partililer, Gaziantep’in her alanda daha güçlü bir geleceğe hazırlanması için kenetlendiklerini vurgularken, AK Parti’nin Gaziantep’teki güçlü yapısının Türkiye genelindeki başarıya katkı sağlayacağına dair inançlarını dile getirdi. AK Parti Gaziantep teşkilatının, “durmadan ve yorulmadan” hizmet etmeye devam edeceği mesajıyla kongre sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler