USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

AK Parti Şehitkamil’de İsmail Güler ile yola devam.

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı’nın 8. Olağan Kongresi yoğun katılımla yapıldı.

AK Parti Şehitkamil’de İsmail Güler ile yola devam.
19-10-2024 16:48
19-10-2024 17:18
GAZİANTEP
Google News
Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan İsmail Güler, delegelerin oylarıyla yeniden seçilerek güven tazeledi. Kongrede, teşkilatın gücü ve önümüzdeki döneme yönelik hedefler öne çıktı.
Kongrede, AK Parti Gaziantep teşkilatının üst düzey isimleri, milletvekilleri, il yöneticileri ve partililer hazır bulundu.
İsmail Güler: “Birlikte Başaracağız”
Başkanlığa yeniden seçilen İsmail Güler, teşekkür konuşmasında teşkilatın önemine vurgu yaptı:
“Şehitkamil ilçemiz, AK Parti’nin en güçlü kalelerinden biri olmuştur. Bugün burada aldığımız destekle daha kararlı ilerleyeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak önümüzdeki seçimlerde kaybettiğimiz ilçemizi ilçemizi yenşden kazanarak başarıyla temsil edeceğiz.”
Güler, görev süresi boyunca teşkilatın sahada daha aktif olacağını ve vatandaşlarla yakın temas kuracak projelere öncelik vereceklerini belirtti.
Yoğun Katılım ve Birlik Mesajları
Kongreye Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, İl Koordinatörü Hakan Kahtalı, İl Başkanı Muhammet Fatih Muhaddisoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu katıldı. Ayrıca milletvekilleri Ali Şahin, Derya Bakbak, İrfan Çelikaslan, Bünyamin Bozgeyik ve Mehmet Eyup Özkeçeci de kongrede yer aldı.
Başkan İsmail Güler’in yeniden başkan seçilmesi partililer arasında coşkuyla karşılanırken, önümüzdeki dönemde saha çalışmalarının daha da yoğunlaşması bekleniyor.
İşte İsmail Güler başkanlığı’ndaki AK Parti Şehitkamil listesi:
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler