USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

AK Partili Mehmet Şahin Başkent Kulisi'nde

Kanal7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet, Başkent Kulisi programında AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin'i ağırlıyor.

AK Partili Mehmet Şahin Başkent Kulisi'nde
14-01-2024 12:18
Google News

Şahin'in açıklamalarından satır başları:

("Bırakalım ABD istediğini yapsın" söylemlerini kullananlar) ABD'liler İsrailliler ne yaparsa yapsınlar, bunlara karışma tarzında yaklaşımları var. En hafif haliyle söylüyorum şaşırıyorum bazen. Bence bunları NATO göndermiş Türkiye'ye. Türkiye'nin çıkarlarını takip eden herkes şunun farkında. Türkiye'yi bölgenin temel hastalığının içine çekmek istiyorlar. Bunun için terör örgütü kullanılıyor. 

"Libya'da ne işin var? Suriye'de ne işin var?" diyorlardı. Benim gördüğüm kadarıyla Ortadoğu'da kaynak anlamında sömürülen ülkeler varken, Türkiye zihin anlamında sömürülmeye çalışılıyor. 

Sağlam irade lazım, mangal gibi yürek lazım. Bunu destekleyecek araçların elinizde olması lazım. Sağlam iradenin zayıf olmadığını ve savunma sanayiindeki durumumuz bunların ikisi elimizde olmasaydı biz hendek zamanlarını yaşardık. Bölge konularından uzak olma durumunu yaşardık. "Teröristan" dediğiniz PKK'lı bir yapı oluşturmaya çalışıyorlar. Bizdeki yazar-çizerlerin bir kısmı anlamadı. Kobani'de bir mağduriyet oluşturarak PKK'ya bir alan açma politikasını takip ettiler ve buna devam ettiler.