USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’den Kırsal Kalkınma Vaadi

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, kırsal bölgelere ücretsiz veterinerlik ve ziraat mühendisliği hizmeti vaat ediyor.

AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’den Kırsal Kalkınma Vaadi
23-02-2024 08:38
Google News

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, kırsal bölgelerde ücretsiz veterinerlik ve ziraat mühendisliği hizmeti vereceğini, Pamukkale Belediyesi bünyesinde tarım, ticaret ve turizm konseyi kurulacağını, uzak mahallelere ise belediye hizmet ofisi açılacağının sözünü verdi. Pekdemir, kırsal bölgelerde tarım ve hayvancılık faaliyetini desteklemek için çeşitli projelerin hayata geçirileceğini belirtti. Bunlar arasında lisanslı kekik depoları inşa etme ve yerel ürünlerin marka ve ar-ge çalışmalarına yönelik projeler bulunuyor. Pamukkale Belediyesi bünyesinde kurulacak Tarım, Ticaret ve Turizm Konseyi ile sektörlerin geliştirilmesi için çalışmalar yapılacak. Aynı zamanda uzak mahallelerde belediye hizmet ofisleri açılacak, vatandaşlar burada belediye işlemlerini kolayca halledebilecekler.

Pekdemir, yeni dönemde hizmetlerin toplumun tüm kesimlerine yönelik olacağını ve vatandaşların fikir ve görüşlerine başvurularak çalışmaların sürdürüleceğini vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler