USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Aktif Yaşam'dan eserler

 

Aktif Yaşam'dan eserler
19-07-2023 15:02
Google News

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Aktif Yaşam Merkezi'nde resim eğitimi alan 65 yaş üstü yetişkinler, ürettikleri eserlerini sanatseverin beğenisine sundu. 
Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) Güzel Sanatlar Galerisi'nde açılan serginin kurdelesini ANSAN Başkanı Cahit Çakcıl, sergi küratörü ressam Çetin Çiğdem, Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürün Ethem Sardoğan, resim eğitimine katılan yetişkinler birlikte kesti.
Sergi küratörü Çetin Çiğdem, "Büyükşehir Belediyesi'nin Aktif Yaşam Merkezi'ni kendi evimiz gibi görüyoruz. Biz yetişkinler gönlü genç insanlarız. Merkezde birçok sosyal ve kültürel aktiviteye katılıyoruz. Sergi açmaktaki amacımız da evlatlarımıza, torunlarımıza yeteneklerimizi, eserlerimizi göstermek, onlara küçü de olsa sanatsal çalışmalarınızı hatıra olarak bırakmak" dedi.
Sergide Aktif Yaşam Merkezi'nde duygularını, düşüncelerini, özlemlerin, hayallerini tuvallere çizip fırça ile de renklendiren yetişkin kursiyerlerin 25 yağlıboya çalışması yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler