USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Al Sancak'ın yıldızı Kuruluş Osman'da! Faruk Aran gümbür gümbür geliyor

Al Sancak dizisindeki oyunculuk performansıyla hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Faruk Aran, Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman'la el sıkıştı.

Al Sancak'ın yıldızı Kuruluş Osman'da! Faruk Aran gümbür gümbür geliyor
11-09-2023 12:23
Google News

Geçtiğimiz aylarda ekranlara veda eden Al Sancak dizisinde üstlendiği 'Piyade Astsubay Üstçavuş Bora Cansız' karakteriyle adından söz ettiren Faruk Aran'ın yeni adresi belli oldu. Al Sancak'ta sergilediği performansla izleyenlerin kalbini fetheden Faruk Aran, verdiği kısa bir aranın ardından Kuruluş Osman'la ekranlarını tozunu atmaya hazırlanıyor.

Yalnız Kurt'un efsane ismi Kuruluş Osman'da! Usta oyuncu bomba gibi dönüyorYalnız Kurt'un efsane ismi Kuruluş Osman'da! Usta oyuncu bomba gibi dönüyor

Daha önce de Arka Sokaklar, Leke, İşte Bu Benim Masalım ve Destan gibi yapımlarda boy gösteren Faruk Aran'ın Kuruluş Osman'daki rolü izleyenlerin şimdiden dikkatini üzerine çekti. 2018'den beri çeşitli tiyatro çalışmaları ve dizi projelerinde yer alan Faruk Aran, 5.sezonuyla ekranlara gelecek Kuruluş Osman'da 'Alaaddin' karakteriyle ekran başındakileri etkisi altında bıraktıracak.

Sıfırıncı Gün’ün iddialı ismi Teşkilat'ta! Yeni başrol oyuncusu şaşkına çevirdiSıfırıncı Gün’ün iddialı ismi Teşkilat'ta! Yeni başrol oyuncusu şaşkına çevirdi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler