USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Alacak verecek kavgasında alacaklısını böyle vurdu

Kayseri’nin melikgazi ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada alacaklısını tabancayla 2 bacağından vuran şahıs tutuksuz yargılanırken, olay anına ait güvenlik kamera görüntüleri ve ifadeler ortaya çıktı.

Alacak verecek kavgasında alacaklısını böyle vurdu
20-10-2024 13:06
Google News

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada alacaklısını tabancayla 2 bacağından vuran şahıs tutuksuz yargılanırken, olay anına ait güvenlik kamera görüntüleri ve ifadeler ortaya çıktı.


Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz 25 Eylül tarihinde Gökkent Mahallesi 1831. Sokak’ta meydana gelen olayda E.A. ile H.D. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüşürken, H.D. tabancayla E.A.’yı iki bacağından yaraladı. Olayın ardından E.A. tedavi altına alınırken kaçan şüpheli H.D. ise polis ekiplerince yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilen H.D. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay anı kamerada


Öte yandan, H.D.’nin E.A. ile tartışma anları ve daha sonra H.D.’nin tabancayla E.A.’yı bacağından yaraladığı olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Çevrede bulunan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bacağından vurulan E.A.’nın arkadaşları tarafından özel bir araçla hastaneye götürüldüğü anlar da yer alıyor. Müşteki E.A.: "Hedef gözetmeksizin ateş etti"


Yaralı E.A.’nın olayın ardından verdiği ilk ifadelere ulaşıldı. E.A. ifadesinde, "H.D. ile aramızda alacak verecek meselesi vardı. Ben alacaklıydım. Olay günü paraya ihtiyacım olduğu için H.D.’yi aradım. Paramı istediğimde bana küfretti. Bana ’konum atıyorum gel’ dedi. Sonra H.D. telefonu kapattı. Ancak bana konum atmadı. H.D.’yi tekrar aradığımda bana bir sürü küfür etti. Sonra olay yerine gittim. Bu sırada benim de yanımda arkadaşlarım vardı. H.D. bana ’bu ticareti beraber yaptık, konuşmayı da beraber yapalım’ diyerek, beni inşaatın oraya götürdü. İnşaatın orada sadece H.D. ile ben vardım. O sırada ben sigara yaktım. H.D.’ye döndüğümde belinden bir tabanca çıkardı ve bana doğrultarak 1 el ateş etti. Sıktığı mermi benim sol bacağıma geldi. Ben yere düşmedim ve H.D. beni öldürmek için sıkar diye eline atladım. Silahı almak istedim. Ben silahı almak isterken, H.D. hedef gözetmeksizin bir kere daha tabancasını ateşledi. Bu kez de beni kasığımdan vurdu. Ben 2’nci mermiyi yiyince acıyla yere düştüm" dedi.


Zanlı H.D. ise ifadesinde, "Müşteki beni tehdit etti. Belimden çıkardığım tabancamla önce sol bacağına ateş ettim. Sonra iki el daha bacaklarına ateş ettim. Kesinlikle havaya ateş etmedim. E.A.’yı sol bacağından vurduğumu gördüm. Sağ bacağında kan görmedim. Daha sonra Erkilet’te bir arkadaşımın evine gittim. Bu ev ismini söylemek istemediğim bir arkadaşımın eviydi" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler