USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Alparslan Büyük Selçuklu 47.bölüm fragmanında alkışlanacak hareket! Gönülleri fethetti

Alparslan Büyük Selçuklu 47.bölüm fragmanında Alparslan ile Süleyman arasında ipler kopma noktasına gelir ve çatışmalar gittikçe şiddetlenir. Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanında Alparslan ''Bu ettiklerinin hesabını soracağım senden'' diyerek Süleyman'a resti

Alparslan Büyük Selçuklu 47.bölüm fragmanında alkışlanacak hareket! Gönülleri fethetti
12-03-2023 09:27
Google News

Alparslan Büyük Selçuklu 47.bölüm fragmanında öfkesi katlanarak artan Alparslan, her ne olursa olsun Süleyman'ın yaptıklarını yanına kar bırakmayacaktır. Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanında geri adım atmayan Süleyman'ın ''Alparslan nefes aldığı sürece cerahat yok'' çıkışı tansiyonu yükseltir.

Kuruluş Osman 118.bölüm fragmanı: ‘Evlatlarının canını isterim!’ Gözünü kan bürüdüKuruluş Osman 118.bölüm fragmanı: ‘Evlatlarının canını isterim!’ Gözünü kan bürüdü

Alparslan hançerden keskin sözlerle bir kez daha düşmanlarına haddini bildirdiği sahne çok konuşuldu. Kimseden sözünü sakınmayan Alparslan'ın art niyetlilerin ağzının payını verdiği görüntüler ortalığı kasıp kavurdu. ''Hatuna Balaya mı gücün yeter dağ çiyanı'' diyen Alparslan'ın tepkisini açıkça ortaya koyması izleyenlerden tam not aldı.

''Şimdi bizim olanı geri alma vaktidir!'' diyerek harekete geçen Alparslan'ın kahramanca bir tutum sergileyişi de izleyenlerin dikkatini çekti.