USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır ve CHP meclis üyeleri, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Seçim heyecanı artarken, halkın beklentilerini önemsediklerini belirten ekip, projelerini anlatarak destek istiyor.

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
27-02-2024 20:53
Google News

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır ve CHP’den Belediye Başkan adayı olarak yola çıkan ekip, seçim çalışmalarına hız verdi. Mahalle mahalle dolaşarak ev ev, esnaf esnaf ziyaretler gerçekleştiren ekip, halkın talep ve önerilerini dinleyerek, çözüm önerilerini paylaşıyor.

Başkan Çakır, yaptığı açıklamada, Amasra’yı daha yaşanabilir hale getirmek için ellerinden geleni yaptıklarını ve hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

Meclis üyesi adayları da seçim sürecinde vatandaşlarla buluşmaya devam edeceklerini ve Amasra’nın sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınması için çalışacaklarını dile getirdiler. Amasra halkı da CHP adaylarının ziyaretlerini olumlu karşılarken, yeni isimlere yoğun ilgi gösteriyor. Tecrübeli ve sevilen isimlerin aday gösterilmesi halk tarafından memnuniyetle karşılanırken, Amasra’nın geleceğine güvenle bakıldığı ifade ediliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler