USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Amasya’da polis tarafından durdurulan araçlarda kaçak göçmen bulundu

Amasya’da polis tarafından durdurulan ticari taksi ve otomobilde toplam 7 kaçak göçmen bulundu. İki araç sürücüsü de gözaltına alındı.

Amasya’da polis tarafından durdurulan araçlarda kaçak göçmen bulundu
27-02-2024 10:43
Google News

Amasya’da polisin durdurduğu bir ticari taksi ve otomobilde 4’ü Afgan, 3’ü Suriye uyruklu toplam 7 kaçak göçmen bulundu. Araç sürücüleri gözaltına alındı.

Amasya Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi ekipleri Amasya’nın Merzifon ilçesinde şüphe üzerine Giresun’dan İstanbul yönüne doğru giden bir ticari taksiyi durdurdu. Ticari takside yapılan aramada Ağrı’dan yurda giriş yaptıkları belirlenen Afganistan uyruklu 4 kaçak göçmen yakalandı. Kaçak göçmenler görevlilere teslim edilirken, taksi şoförü gözaltına alındı. Diğer bir araçta ise yaşları 12, 14 ve 16 olan Suriye uyruklu kaçak çocuk göçmen bulundu. Sürücü Ahmed El M. polis ekiplerini fark edince bir caminin önünde aracı park ederek kaçmaya çalıştı ancak yakalandı. Çocuklar, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlilerine teslim edilirken, sürücü ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler