USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Amerikan sermayeli Fox'ta Mehmetçik'e 'deprem' iftirası!

Kahramanmaraş merkezli olarak 10 şehirde ciddi yıkıma sebep olan asrın en büyük depremi üzerinden siyaset yapıp algı operasyonu düzenleyen mihraklar, Mehmetçik'e de karalama kampanyası başlattı.

Amerikan sermayeli Fox'ta Mehmetçik'e 'deprem' iftirası!
06-02-2023 20:29
Google News
HABER7

Deprem bölgesinde gece saatlerinden bu yana canla başla mücadele veren asker, polis ve jandarma ekiplerinin gayretini görmezden gelen çevreler, deprem üzerinden yaptıkları dezenformasyon ile Mehmetçik’e sataşıyor.

FOX’TA MEHMETÇİK'E İFTİRA

Amerikan sermayeli FOX TV’de Nasuh Mahruki’nin katıldığı programda askerin sahada olmadığı yalanı dillendirildi. ABD sermayeli FOX Tv canlı yayınında eski AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, askerin sahaya inmediği yalanını dillendirdi. Mahruki, “Bizim koskoca Türk ordumuz var. Tecrübeli. Niye onlar çıkmıyor sahaya? Onların da sahaya çıkması gerekiyor.” dedi.

Sunucu Burak Birsen, “İşte onu merak ediyorlar. Neden şu an Türk Silahlı Kuvvetleri böyle bir vazifeyi üstlenmiyor” sözleriyle destek verdi. Mahruki, yalanını şöyle sürdürdü: “Emir komuta beklemeden direkt çıkardı TSK. Çünkü yasasında vardı. Onun hazırlığını da yapardı. Şimdi hükümet direktif vermeyince oturuyor yerinde. Eminim onlar da çok sinir harbi içerisinde içleri içlerini yiyordur ‘biz niye burada oturuyoruz ki’ diye.”