USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ancelotti, El Clasico öncesi kötü haberi doğruladı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, yarın oynanacak Barcelona maçında takımın önemli isimlerinden kaleci Courtois'in forma giyemeyeceğini açıkladı.

Ancelotti, El Clasico öncesi kötü haberi doğruladı
15-10-2022 16:28
Google News

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, yarın oynayacakları Barcelona maçı öncesi kameraların karşısına geçti.



İtalyan teknik adam, Courtois'in El Clasico'da oynayamayacağını kaydetti ve şöyle konuştu:

"Maça her zamanki gibi hazırlandık. İki harika takımın maçı olacak. Tüm Clásico'lar gibi özel bir maç ama diğer maçlara nasıl hazırlanıyorsak bu maça da aynı ciddiyetle hazırlandık. Bu tür maçlarda duygular ön plana çıkabiliyor, baskı da bu durumu etkileyebiliyor.

Courtois oldukça iyi, kendini iyi hissediyor. Çok az antrenman yaptı ve hazır değil. Yarın bu yüzden oynamayacak. Önümüzdeki hafta daha çok antrenman yapacak. Sadece biraz daha antrenman yapmaya ihtiyacı var."



"Barcelona ligde muhteşem"

Barcelona'nın ilk yarıya güçlü başladıklarını ifade eden Carlo Ancelotti,  "İlk yarıya çok güçlü başlıyorlar. Ligde bir maç dışında hepsini kazandılar. Çok iyi dinamikleri var. Baktığımız şey bu. En başından beri çok iyi iş çıkardılar. Şampiyonlar Ligi'nde bazı sorunlar yaşadılar ancak bu organizasyonda olabilecek bir şey, ligde muhteşem oldular. Biz ikinci yarılarda daha iyiyiz. Bu durumun maça etkisi olabilir ve bunu dikkate alıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler