USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

ANTGİAD, ortaokullar arası bilgi yarışması düzenledi

Antalya genç iş insanları derneği (antgiad) tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen “ortaokullar arası bilgi yarışması”nın bu yıl beşincisi, korkuteli’de düzenlendi. Antalya il milli eğitim müdürlüğü ile iş birliği içinde organize edilen etkinlik, öğrenciler ve katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

ANTGİAD, ortaokullar arası bilgi yarışması düzenledi
30-05-2024 14:00
Google News

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen “Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması”nın beşincisi, Korkuteli’de düzenlendi. Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içinde organize edilen etkinlik, öğrenciler ve katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.


ANTGİAD tarafından sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde gerçekleştirilen "Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması"nın beşincisi, Korkuteli’de düzenlendi. ANTGİAD Başkanı Ercan Yavaş, bilgi yarışmasının açılışında yaptığı konuşmada, "Bilgi yarışmamız, gençlerimizin bilgi ve becerilerini sergileme fırsatı buldukları, onların eğitim süreçlerine katkı sağlamayı amaçladığımız önemli bir platformdur. Etkinliğimiz geleneksel hale gelmiş olup, her yıl artan bir ilgi ve coşkuyla devam edecektir. Bu yılki yarışmamızda, gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla ödüller verildi. Bu ödüller arasında bilgisayar, tablet ve çeşitli eğitim setleri yer aldı. Tüm ödüller, eğitim gönüllüsü sponsorlarımız tarafından karşılandı. Sponsorlarımıza bu duyarlı yaklaşımlarından dolayı sonsuz teşekkürler ediyoruz. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizin gösterdiği gayret ve başarı, bizlere geleceğe dair umut verdi. ANTGİAD olarak, gençlerimize verdiğimiz desteğin onların kişisel gelişimlerinde önemli bir rol oynadığına inanıyoruz. Bu tür projelerle, gençlerimizin bilgiye olan ilgisini artırmayı ve onların eğitim yolculuklarında yanlarında olmayı hedefliyoruz" dedi. "Toplumsal sorumluluğumuzun farkındayız"


ANTGİAD Başkanı Ercan Yavaş, ANTGİAD olarak, toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini ifade ederek, şu şekilde devam etti:


"Sivil toplum kuruluşları olarak bizler, toplumun her kesimine fayda sağlamak ve özellikle gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmak için varız. Bu bilgi yarışması, gençlerimizin gelişimine destek olmak ve onların gelecekte topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz birçok projeden sadece biri. Sizler, yarının liderleri olarak, bu tür etkinliklerde edindiğiniz bilgi ve deneyimlerle topluma katkı sağlayacak, ülkemizi daha iyi yerlere taşıyacaksınız" dedi. 20 okul ve 60 öğrenci yarıştı


Bilgi yarışmasında, 20 okuldan toplam 60 öğrenci kıyasıya mücadele etti. Uzman eğitimciler tarafından hazırlanan sorular, öğrencilerin zihinlerini açıcı ve sebep-sonuç ilişkisi kurma becerilerini geliştirecek şekilde tasarlandı. 300 öğrencinin seyirci olarak katıldığı yarışma sonunda tüm öğrencilere hediye dağıtılarak, çocukların sevinciyle sonuçlandı.


Korkuteli Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen bilgi yarışmasına, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak da katılarak etkinliğe destek verdiler. Tören konuşmaları ile başlayan ANTGİAD 5. Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması, heyecan dolu dakikalara sahne oldu.


Bilgi yarışması, ödül töreniyle sona erdi. Yarışmaya katılan okullar Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Anadolu İmam Hatip, Yazır Fevziye Polat Ortaokulu, İmrahor İstiklal Ortaokulu, Dereköy Ortaokulu, Sülekler Şehit Semih Aldemir Ortaokulu, Korkuteli Yelten Dallar Ortaokulu, Yeşilyayla Ortaokulu, Bozova Şehit Öğretmen Metin Kaynar Ortaokulu, Büyükköy Ortaokulu, Alaeddin Ortaokulu, Arif Cebeci Ortaokulu, Cumhuriyet Gülhizar-Osman Sarıca Ortaokulu, Şehit Tuncay Arslan İmam Hatip Ortaokulu, Hasan Özdemirci Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fikriye Ramazan Yalçın İmam Hatip Ortaokulu, Küçükköy Şehit Adem Yörük İmam Hatip Ortaokulu, Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu, Tatköy Ramazan Karabağır İmam Hatip Ortaokulu, Kızılcadağ İmam Hatip Ortaokulu, Zeynep Mustafa Kemer Ortaokulu arasından ödül kazanan okullar ve ödülleri ise şöyle:


Birinci olan okul Cumhuriyet Gülhizar-Osman Sarıca Ortaokulu 3 öğrencisine laptop bilgisayar, ikinci olan Okul Arif Cebeci Ortaokulu 3 öğrencisine tablet bilgisayar, üçüncü olan okul Zeynep Mustafa Kemer Ortaokulu 3 öğrencisine bisiklet hediyeleri verilerek, seyirci olarak katılan tüm öğrencilere de Nutuk ve kırtasiye setlerinden oluşan çantalar hediye edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 943

The include file 'json/puan_55909_0_2.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler