USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Arif Kurt'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı, "Cumhuriyetimizin 101. yılını coşkuyla kutluyoruz"

Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyonu (AİGF) Genel Başkanı, Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC) Başkanı Arif Kurt, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük yolunda attığı en büyük adımı kutladıklarını belirterek,. “29 Ekim 1923’te Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde ilan edilen Cumhuriyet, bir milletin kendi kaderini tayin edebilme iradesinin en somut ifadesi oldu.”dedi.

Arif Kurt'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı, "Cumhuriyetimizin 101. yılını coşkuyla kutluyoruz"
27-10-2024 22:52
27-10-2024 23:04
GAZİANTEP
Google News

Başkan Kurt yaptığı açıklamada, "Bu özel günün 101. yıldönümünde, Cumhuriyetimize sahip çıkmanın ve onu sonsuza kadar yaşatmanın ne denli önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum." diyerek sözlerine şöyle devam etti; "Cumhuriyet, sadece yönetim biçiminden ibaret değildir. Aynı zamanda bir milletin bağımsızlık aşkının, özgürlüğe duyduğu tutkunun, kendi ayakları üzerinde durabilme kararlılığının sembolüdür. Bizler de atalarımızın bize miras bıraktığı bu değerleri korumak, ülkemizi daha ileriye taşımak ve Cumhuriyetimizi daha güçlü kılmak için çalışmaya devam ediyoruz.

Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bağımsızlık mücadelesinde emeği geçen tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin ışığında, gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmak adına bir arada çalışmaya devam edeceğiz.

Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun!"

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler