USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bağcılar’da 15 Temmuz şehitleri anıldı

Bağcılar belediyesi, terörist elebaşı fetullah gülen’in ölümünün ardından reklam panolarına 15 temmuz kahramanı şehit ömer halisdemir’in fotoğrafı yansıtıp “kahraman şehitlerimize saygıyla” diye yazarak 15 temmuz şehitlerini andı.

Bağcılar’da 15 Temmuz şehitleri anıldı
21-10-2024 23:16
Google News

Bağcılar Belediyesi, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in ölümünün ardından reklam panolarına 15 Temmuz kahramanı şehit Ömer Halisdemir’in fotoğrafını yansıtıp “Kahraman şehitlerimize saygıyla” ifadeleri ile 15 Temmuz şehitlerini andı.


FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in ölümü sonrası vatandaşlar, 15 Temmuz şehitlerini anıyor. Bağcılar Belediyesi de 15 Temmuz şehitlerini anmak amacıyla ilçedeki reklam panolarında Türk bayrağı ile birlikte şehit Ömer Halisdemir’in fotoğrafını yayınladı. “Kahraman şehitlerimize saygıyla” ifadelerinin yer aldığı ekrandaki Ömer Halisdemir’in fotoğrafı vatandaşları da duygulandırdı. Başkan Özdemir de paylaşım yaptı


Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “15 Temmuz şehidimiz Ömer Halisdemir ve nice yiğit kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler