USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

“Başarının yolu” kitabı Yazarı Gaziantep kitap fuarında okurlarıyla buluşuyor.

Kişisel ve Sosyal Gelişim Uzmanı, Psikolojik Danışman, Eğitimci – Yazar Alpaslan Yurtsever, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kitap fuarında konferanslar ve imza gününde okurlarıyla buluşacak.

“Başarının yolu” kitabı Yazarı Gaziantep kitap fuarında okurlarıyla buluşuyor.
26-05-2022 18:03
26-05-2022 18:10
GAZİANTEP
Google News
Eğitimci Yazar Alpaslan Yurtsever, Çukurova Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden mezun olduktan sonra kişisel sosyal gelişim alanında eğitimler alarak kendini geliştirdi.
Çözüm Odaklı Terapi,  HipnoMediatif Yeniden İşleme Terapisi, NLP, EFT, Hızlı Okuma, Hafıza Teknikleri, vb. eğitimler alarak danışanlarına ve öğrencilerine faydalı olmaya çalıştı.
Türk PDR Derneği Osmaniye ve Kahramanmaraş şube kurucu başkanlığı da yapan Alpaslan Yurtsever, Türkiye’de Kişisel ve Sosyal Gelişim alanındaki çalışmaları sistematik hale getirerek kurumsallaştırmak için Kişisel ve Sosyal Gelişim Akademisi Derneğini kurdu. Şuan derneğin başkanlığını yapmaktadır.
25 yıllık eğitimlerinden ve tecrübelerinden elde ettiği bilgileri başarı yolcularına ışık olması amacıyla başarı yazılarına döktü.
İlk kitabı “Hayat Okulunda ve Okul Hayatında Başarının Yolu” kısa zamanda ikinci baskıya ulaştı. Bu kitabında öğrencilere ve başarı hedefi olan yetişkinlere başarılı olmak için yapılması gerekenlerin neler olduğunu kısa, öz ve etkili şekilde anlatı.
İkinci kitabını ise anneler ve babaların evlatlarının başarı yolculuğu süreçlerine etkili destek olabilmesini kolaylaştırmak amacıyla “Başarı Yolcularına anne ve baba Olabilmek” ismi ile yayınlandı.
Kişisel ve Sosyal Gelişim Uzmanı, Psikolojik Danışman ve Eğitimci – Yazar, Alpaslan Yurtsever, kitaplarında değinmiş olduğu konularla ilgili 27 Mayıs 2022 Cuma günü saat 11.00'de başarı hedefleyen öğrencilere yönelik olarak “Hayat Okulunda ve Okul Hayatında BAŞARININ YOLU” isimli konferans verecektir. Aynı gün saat 17.00'de ise velilere yönelik olarak ise Başarı Yolcularına ANNE ve BABA Olabilmek” isimli konferanslarla okurlarıyla bir araya gelecektir.
Gaziantep Kitap Fuarında konferanslarının sonrasında imza günü yapacaktır. Hayallerine ulaşmak isteyen BAŞARI hedef olan herkesin katılımlarıyla bir şeyler alacağına inandığımız konferanslara tüm halkımızı davet ederiz.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler