USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Akay’dan Yaz Spor Kurslarına davet

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyesi'nin Yaz Spor Kursları başlıyor. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, "Belediyemize ait 11 tesiste, 17 branşta binlerce gencimiz deneyimli antrenörler nezaretinde ücretsiz bir şekilde spor eğitimi alacak"?

Başkan Akay’dan Yaz Spor Kurslarına davet
12-06-2023 12:18
Google News

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyesi'nin Yaz Spor Kursları başlıyor. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, "Belediyemize ait 11 tesiste, 17 branşta binlerce gencimiz deneyimli antrenörler nezaretinde ücretsiz bir şekilde spor eğitimi alacak" dedi. 
Seyhan Belediyesi olarak yıl boyu aralıksız bir şekilde gerçekleştirdikleri Spor Okulları'nda verilen eğitim ile geleceğin teminatı olan çocukların kötü alışkanlıklara yönelmesini engellemeye çalıştıklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Spora ve sporcuya büyük bir önem veriyoruz. Geniş kitlelere ulaşacağımız yaz spor kurslarımızda verilecek olan eğitimler ile spor yapan kişi sayısı artacak. İmkanlar dahilinde hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Başvurular tesislerimizde yapılmakta. Ailelerimizi çocuklarını kurslarımıza kayıt yaptırmaya davet ediyoruz ” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler